EİC Şirketli Gemilerin Bağlantı Sorunu

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve Lia tarafından 20 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Lia

Lia User

Merhaba,
    TSİ yaklaşık 17.10'dan beri gemim oyuna bağlanmıyor..
    Geminin şirketi EİC, sorun şu ki TS'de EİC şirketli gemiler oyuna bağlanmıyor ancak EİC harici şirket gemileri rahatlıkla oyuna girebiliyor.
    Serverım TR2-3.
    Etkinlik boyunca da EİC'li gemiler portta sürekli takılı kalırken, VRU portundan saniyesinde atlayabildi arkadaşlarımız.
    Sorunu raporlarken şirket vurgusu yapmanızı rica ediyorum.
    Kolay gelsin.

2. 03_YOU_18

03_YOU_18 User

Aynen 13.20 den beri kapıdaki bir bölümde oyun gitti daha bağlanamadım. HAR dosyası aldım supporta gönderecektim vazgeçtim çünkü zaten TR3 serverini gözden çıkarmışlar ve umursamıyorlar ve bizim emeğimize harcadığımız zamana saygı duymuyorlar.

3. Lia

Lia User

Günlerdir etkinlik kapısına giremiyoruz, evet. Girsek de burnumuzdan geldiği aşikar.
    Dediğiniz gibi umursadıklarını bizler de düşünmüyoruz.
    Yaptıkları şey oyundan kopmamak için etkinlik getirmek, ben bu kadar bonkörce bir etkinlik getirmiş olmalarını buna bağlıyorum. Eminim ki bu etkinliği getirmeselerdi çok oyuncu kaybı olacaktı. Ki etkinliğe rağmen bırakan bir kesim var. Ve biz de artık kapının eşiğindeyiz.

4. *DangDang*

*DangDang* User

Aynı şekilde benimde gemim öğlen civarında bağlantı koptu ve birdaha giriş yapamadım sürekli aynı sorunla karşılaşıyorum supporta yazıyorum inanın gemim kapıda sıkışmadığı sürece cevap alamıyorum tr2 tr3 serverini gerçekten umursamıyorlar bir kaç gün önce global ve benzeri serverlerde az biraz lag oldu diye neredeyse oyunu komple bakıma alacaklardı ne hikmetse tr2 tr3 serverine gelince sabah resetini bekleyin deniliyor.

5. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Teknik ekip konu üzerinde çalışmalara devam etmektedir. Şikayetinizi Genede raporlarıma ekliyorum.
    Darkorbit Bigpoint şirketi asla böyle bir fikre sahip değildir. Hiçbir oyuncuyu bile isteye sorunların içinde bırakmaz sadece biraz teknik ekibin sorunları halletmesi için biraz zaman gerekmektedir. Sabırla bekleyiniz.

İyi Forumlar.