EİC TR3 KLAN ARANIYOR ACİL !

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ★SANCAK★ tarafından 5 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
    • Oyun Serveri : TR3
    • Şirket : EİC
    • Tecrübe Puanı : [​IMG]43.472.000
    • Şeref : [​IMG]181.200
    • Rütbe : [​IMG]Teğmen
    • Gemi : Goliath
    • Sıralamadaki Yerim : 3.787
    • Diroit : 8 (1 ıris 7 flax)
    • Level : 14
    • Klandan İsteklerim : Kredi atabilecek ilk 150'nin içinde bir klan olsa iyi olur fazla birşey istemiyorum birde saygılı dürüst bir klan olmalı :)

1. skayra1

skayra1 User

hocam skylabla ugras biraz bence. 1 hafta skylabla ugrasırsan bana kalırsa credi sorunun hallolur. ayrıca gönlüne göre bir klan bulmanı dilerim iyi şanslar...

2. 4 yıllık oyuncayım hiç bir hesabımda skylab felan yapmadım karışık iş bilen birisi öğretebilir mi veya sen biliyorsan öğretebilir misin ? :)

3. Drowhake

Drowhake User

Dostum kolay bir iş ondan önce bu hesapta 4 yıldır mı oynuyorsun ? Oynuyorsan çok yazık diyecektim az gelişmişsin bir bilene danışsaydın bundan sonra hesabın hakkında hertürlü yardımı yazarım.Fakat skylab yardımını ben anlatamam çünkü zaten yüzlerce kişi böyle konular açtı buyur :

Anlamadığın bir yer olursa sorabilirsin.Mesela ben her 6 saatte bir 2.750.000 kazanıyorum.Bazen urimi harcayıp yapıyorum bunun sayesinde 2-3 haftada 3 irisken 7 iris oldum.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 May 2014
  4. Teşekkürler dostum forumda senin gibilei olmalı fakat ırisler açık artırmada bazen 100m e bile gidebiliyor kaç basıyosun ırise ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 May 2014
  5. Drowhake

Drowhake User

Şahsen ben İnt 1 (İskandinavya) sunucusunda oynuyorum 25 - 50 m arası gidiyor bence sende İskandinavya gibi daha az rağbet gören sunucuları tercih edebilirsin.Bence İSK ' ye gelsen daha iyi olur çünkü chat Türklere özel açılmış ve belki sana bir goliath flax alırken yardım edebilirim :3

6. Prophecy

Prophecy User

Istersen klanımıza gelebilirsin 150nin içimdendeğiliz ama sağlamız saygı var dürüstlük var yardım var...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.