Eir elde etme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KAÇKİŞİARASINDA tarafından 12 Kasım 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. eir günlük görevden elde ediliyor diye hatırlıyordum denedim bakdım görevlerden gelmiyor ben mi yanlış hatırlıyorum yada daha başlamadımı görevden eir verilmesi ?
    hades den gelecek eir miktarı belli oldumu ?
    birde kapılardan çok düşük geliyor eir merkeze bir raporlama mı yapsanız aceba 299 eir lazım 1 malzeme için ortalama 4-6 arası kapıdan gelen basit matematik ile 1 malzeme için neredeyse 50 kapı lazım oluyor biraz fazla gibi
    başka bir kaynak var mı eir elde etmek için ?

2. ŞahFD

ŞahFD User

Hadesden 1 eier geliyor ''1''

3. -İDALI-

-İDALI- User

Karantina kapısı 20 eir veriyor şu anda en karlı olan o. Tabi x-7 de cpu kasabilirseniz.

4. Merhaba,

Günlük görevler ödül bölümüne Eır malzemesinin düşmesi için şuan da beklemedeyiz.Bununla ilgili bir bilgilendirme yapılmadı.Eklendiği zaman forum üzerinde bilgilendirme yapılır.
    Hades kapısı Sevgili @ŞahFD nin belirtmiş olduğu gibi 1 Eır veriyor, diğer kapıların Eır ödülünün düşük oluşu hakkın da elbetteki raporlama sistemimiz devrede. İleriye dönük ne olacak bilemeyiz.Ayrıca şuan için Karantina(x7) kapısını tamamlamanız 20 Eır veriyor, sanırım bu sizin için en yararlı olanı. Lütfen beklemede kalınız.
    Konu ile ilgili başka bir sorunuz var ise cevaplamaktan memnuniyet duyarım.
    Ayrıca,Galaksi Kapılarından düşen EİR miktarı şu şekildedir:
    GörselGalaksi KapısıEksen Işın Regülatörleri (EIR) miktarı
    [​IMG]Alfa2
    [​IMG]Beta2
    [​IMG]Gamma3
    [​IMG]Delta4
    [​IMG]Epsilon4
    [​IMG]Kappa4
    [​IMG]Kronos100
    [​IMG]Lambda4
    [​IMG]Hades1
    [​IMG]Kuiper6
    [​IMG]Zeta3
    Karantina20

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Kasım 2019
    Minerva ve .Paradoks. bunu beğendi.
  5. raporlama olursa sevinirim tabiki olumlu sonuç alınırsa herkez için güzel olur gemi + pet + kalkanlar 68 adet ediyor geliştirme 4-6 arası veriyor kapılar kronos ve kuiper hariç tutuyorum . 5 tane ortalama alsak 4066 kapı eder :) biraz insafsızca hesaplanmış bence umarım düzelir diyorum konu kilitlenebilir -ALTAY- mod

6. ANCESTRAL

ANCESTRAL User

bizim 100 eır ne oldu :D

7. en zor kısımı bu zaten geliştirmenin

8. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Pazar günü verilemeyen EIR'leri soruyorsanız bunların çalıştırılacak script ile hesaplara ekleneceği belirtildi. Bunun için beklemeniz gerekmektedir.

İsteğiniz üzere konunuz kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.