Bug / Oyun hatasi EIR Kaybolması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve polatalemdar311 tarafından 2 Ağustos 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. En az 2.500 EIR olması gerekirken şimdi baktığımda 20 tane var.

Oyun donmas kasma lagları artık oyunun bir parçası oldu artık ne konu açıyorum ne ticket yani oyun bozukluğu çağ atladı sanırım itemlerimde kaybolmaya başladı.

2. smoonrise

smoonrise User

Hangardan kaynaklar seçip oradan bir bak 3000 küsür sınırı aşınca eir , sınır kadar olanı depolayıp başka yer açıyor yeniden depolama gibi ama yine yoksa klasik çerez filan silme veya başka tarayıcıdan bak yine düzelmez ise Support ' a yaz dostum buradan çözeülmesi zor .

3. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Bu durum hakkında detayları ile birlikte lütfen Support ekibimiz ile iletişime geçiniz. En kısa sürede sizlere yardımcı olacaklardır.

İyi Forumlar.

4. İnanmayacaksınız ama düzeldi kendiliğinden ana hesapta 3020 2.hesapta 6176 tane oldu sanırım oyunun bozulduğu an denk geldim.

Konu kilitlenebilir.

5. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.