eir sınırı

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve MrWho tarafından 9 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. MrWho

MrWho User

3k eir sınırı kalktı mı yoksa var mı? şayet kalktıysa bugün eirim azami sınıra ulaştı diye 150 eir verecek ödülden 37 tane aldım şayet kalkmadıysa öyle bir sınır varsa nasıl oluyorda arkadasımın gemisinde 4.5k eir oluyor?

2. günlük girişten gelen eirler 3000 üzerine eklenir öbür türlü kazanılan eirler 3000 sınırını geçmez.bende de öyleydi

3. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Eir sınırı halan devam etmektedir. En kısa sürede harcamanız daha mantıklı olacaktır :) Yarın geliştirme indirimi gelmektedir.

İyi Forumlar.

4. MrWho

MrWho User

ne de güzel beyan etmişsiniz geliştirme indirimi gelecek diye şuan birleştirme sekmesi açılmıyor ben geliştirmelerimi nasıl yapacağım ?

5. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

İlgili sorun raporlanmıştır ve en kısa sürede çözümü beklenmektedir. Teknik ekipten sorunun çözüldüğü haberini alır almaz forumda duyurusunu yapacağız.

İyi forumlar dilerim.

6. _GİRİŞ_

_GİRİŞ_ User

ya ben bu gün için özel geçen hafta indirim çektim bu gün geliştirme indirimdenn pro lazerlerimi geliştirmek için acilen birleştirme sorununu çözün lütfen aksi takdirse beni mağdur etmiş olursunuz

7. Evidence

Evidence User

moderatorun "İyi forumlar dilerim." cümlesini artık "İyi sorunlar dilerim." diye okumaya başladım tertemiz delirdim ben galiba arada durduk yere gülmelerde geliyor hayırlısı bakalım :D

8. MrWho

MrWho User

Ben geçen hafta bunu planlayarak İndirim çekmiştim ve geliştirme indirimi saatinden 2 saat sonra indirimim bitecek bana ertesi günlerde isterseniz tüm gün boyunca gelişme indirimi yapın benim mağduriyetimi nasıl giderebilirler? Yine cevabını bildiğim bi soru oldu sanırım. Konuyu kilitleyebilrsiniz.

9. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

İnanın elimden bir şey gelmiyor, elimizden hiçbir şey gelmiyor. Keşke yapabilsek ama maalesef.

Konu talebiniz üzere kilitlenmiştir.

İyi forumlar dilerim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.