Ek ArGe Sayfaları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ●»LØØПIξ•TЦПξ$™«● tarafından 2 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce ek ArGe sayfası gelmeli mi ?

1. Evet

2. Hayır

Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba ,

Biliyorsunuz oyunda toplam 50 ArGe mevcut. Bunların hepsini yapmak da yüklü miktarda Uridyum istiyor. Ve malum 32 ArGe bile çok üstün ve pahalı bir statü.

50 ArGe yapmak yerine ek ArGe sayfaları açabilmeliyiz bence. Ek ArGe sayfaları Uridyum ile satılabilir.

Her ArGe sayfası ayrıdır ama daha fazla Uridyum harcamamak adına , yetenek puanlarınız sizde kalacak ve ArGe sayfasında dilediğiniz gibi basabileceksiniz.

Peki yararı ?

Standart ArGe'nizin yanında fazla Uridyum kazanmak için Kutu avantajını ve hızı arttıran ArGe'lere daha çok basabilirsiniz. Veya hızlı rütbe-seviye atlamak için ek bir TP-ŞP ağırlıklı ArGe dizebilirsiniz. Veya teknik oynamak istiyorsanız Yanıltma Manevrası , Mühendis gibi teknik özellikler veren bir ArGe veya sağlamlaşmak istiyorsanız kalkan - DP ağırlıklı bir ArGe dizebilirsiniz.

Nasıl çalışır ?

Ek ArGe sayfanızı satın aldığınızda solda ek bir sekme görünecek. Bunlar sizin ArGe sayfalarınızın listelendiği bölüm olacak. Her biri arasında oyun içinde hızlı geçiş yapabilirsiniz , ama her ArGe sayfası değişiminden sonra 1 saat soğuma süresi olacaktır. Bu VS - Bakın gibi durumlarda haksız kazanç elde etme imkanını düşürecektir.

ArGe sayfaları KONFİGÜRASYYONLAR gibi çalışacaktır , ArGe sayfası 1 ile ArGe sayfası 2 arasında geçiş yapabileceksiniz.

Mesela ;

Bir ArGe sayfanızda
    Kelle Avcısı - Ayarcı g,b, hasara dayalı ArGe'ler mevcut iken diğer ArGe sayfanız olması durumunda onu Kısmet - Açgözlü - Bağlayıcı Işın gibi Uridyum toplama ArGe si yapabilirsiniz. Veya 3.cü bir ArGe sayfası açıp Kalkan Enerjisi - Kalkan Sıklığı gibi savunmaya dayalı ArGe'lere ağırlık verebilirsiniz.

ArGe'lerinize istediğiniz gibi isim verebilirsiniz ve bu isimler oyun içinde de görülebilir halde olacak.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

S : 50 ArGe'yim bu yenilikten faydalanabilir miyim ?
    C : Evet. Ama sonraki ArGe sayfalarınızda 35 Puan limiti olacaktır.

S : ArGe sayfalarımı nasıl değiştireceğim ?
    C : Oyun içinden sağ üst köşede GEMİ DEĞİŞTİRME ikonunun yanında Yetenek Ağacı Değişimi sekmesi bulunacak. Oradan dilediğiniz ArGe sayfasını kullanabilirsiniz. 1 saatlik soğuma süresini unutmayın.

S : ArGe sayfasını nereden satın alacağım ?
    C : Dükkan > Ekstralar'dan 50.000 Uridium'a satın alabilirsiniz.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kısaca anlattım. Görsel hazırlamaya vaktim olmadı ama en geç Cuma gününe kadar görseller hazır halde olacaktır. Destek vermek isterseniz EVET oyu vermeniz yeterlidir.

Saygılar ...

- LOONIE TUNES

Son düzenlenen: 3 Haziran 2015
  2. mantıklı güzel fikir +1

3. CypteR

CypteR User

Yeni bi hava getirir ama bu sayfada lazer adına bişey olmasın bence olursada çok pahalı olsun çünkü o zaman fullenenler çok op olur

4. Yeni sayfayı istedikleri gibi dizebilecek oyuncular. Gerçi , 2 sayfaya da lazer ArGesi dizmek ne kadar doğru olur bilemiyorum. Bu yeniliği daha çok strateji çeşitliliğini arttırmak ve diğer ArGe'LERİN kullanımını arttırmak için sundum. Mesela Mayıncı ArGe sine az kişi basar. Bu yenilik gelirse PvP'de mayın döşemek için ekstra mayın ArGe lerine basabilir.

Aynı ArGe sayfaları zaten. Tek farkı değişik kombinasyonlar sunacak.

5. hayır gelmemeli adamlar 50 arge bunlarda gelse tepemize binerler acımadan

6. olmalı bence arge yetersiz herkes 50 arge olamıyor

7. Fikri anlamadın sanırım.

Yeni sayfa eklenmeyecek , sadece o ArGe sayfasından 2 tane olacak her biri ayrı işlev için kullanılacak. Konfigörasonlar nasıl ayrı ArGe sayfaları da öyle olacak.

50 ArGe'ler için de 35 ArGe sınırı getirdim okuduysan , çünkü tahmin ediyorum hepsini full 50 yapanlar olacaktır.

8. ya demek istediğim bak kutucular yani botlar kutu argesi yapıyor ancak savaşamadıklarından dolayı fazla tercih etmiyorlar ama bu geleceği zaman 2 arge sayfası alır gece bota atmadan önce kutu argesini seçer sabah kalkıncada savaş argesini seçer 35 arge sınırına gelince kutu argesi 32 arge ile yapılıyor bir nevi kolaylık sağlar adamlara

9. Olabilir haklısın , ama sırf BOT'çular var diye de böyle bir yenilikten oyuncuları mahrum bırakamayız. Ama söylediklerinde haklısın fakat BOT'çu yine BOT'çudur yani hilecilere karşı önerini ne kadar geliştirirsen geliştir yine açık bulur :D

10. WolfWar

WolfWar User

Oyuna böyle birşey lazımdı zaten. Gelmesi güzel olur.

11. Güzel fikir +1

12. Fikri beğendim +1 . sayfanın değiştirme süresi olması güzel , fakat sayfanın soğuma süresi biraz komik geldi :) .

Son düzenlenen: 5 Aralık 2015
  13. -Npmegas-

-Npmegas- User

ben şimdi pek anlamadım mesela 25 arge kastık 2 . sayfada 25 argeyi değişik şekildemi dağıtıcaz ? yoksa yeni argelermi alıcaz

14. Konfi gibi değiştirilmesini iyi düşünmüşsün ama bence sayfalar arası geçiş 10.000 uridium ücreti yada 1 gun bekleme süresi olsa daha iyi olur gibi.
    Offfffffffff yanlıslıkla hayır verdim :(:mad::mad::mad::mad:
    Bi mod yada admin ya benim oyumu ceksin yada oy değiştirmeyi acsın guzelim fikire yanlıslıkla hayır verdim :mad::mad::mad::mad:

15. WanKÜ1

WanKÜ1 User

ya saçmalamayın allah aşkına arge sayfası nedir beğenmiyosanız oynamayın oyunu biz boşunamı 50 arge yaptık şimdi siz 30 argeyi 50 arge gibi kulalnıcaksınız bu çoğu oyuncuyu rahatsız eder ki zaten bigpoint böyle birşeyi katien yapmaz kendi gelirini kesmiş olur adam dosyaları para ile satıyor niye yapsın. -1

16. Fikrini beğendim ama olumsuz sebebi ise olaya şöyle yaklaşalım örneğin bir adam 5 tane şeref argeye 5 tanede tp argesine verdi adamın savaşa ağırlık vermesi için 10 arge eksiği kalıyor dimi işte buda bu açığı kapatmak için 50 veya 43 45 arge oluyor şimdi senin dediğin fikir olursa bunun ne anlamı kalır benim için çok iyi olur ama 47 48 49 50 arge olanlar için adil olucak mı ? Argeler yıllardır böyle böyle olması iyidir çünkü gerçekten mantıklı bulmuyorum ben kapı zamanında tp şp ye geçicem diğer zamanlarda savaş yada kutu olmaz :/

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.