Ek Hangar Almalı Mıyım??

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ¯¯¯¯¯αℓρ_єя_тuηgα¯¯© tarafından 24 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Gemi:Goliath
    Lazer:1 lf4 35 lf3
    Jeneratör:13 bo2 full elıt hız
    Pet:11 lvl kamı ve hammadde 3 var
    Hasar:x1 5600 civarı
    Diroit:8 İRİS(Tasarım yok)
    Darbe Puanı:306k
    Arge: 10 arge oldum kalın sıkma yolunda ılerlıyorum


    Ek hangar almalı mıyım kolaylıkla gunde 10k urı kasabılıyorum ek hangar alıp bi vegas yada bı spearhead almalı mıyım gerek varmı?
     
  2. -UZMAN-

    -UZMAN- User

    Merhaba,

    Aslında gerek yok ama yinede 1 tane yedekte dursun bir yerde lazım olabilir. Mesela birisini 1-1 haritasına koyarsanız yeni haritadan eski haritaya bedava geçiş yapabilirsiniz. Zaman kaybınızda olmaz. Bide vega veya spearhead alırsanız arada kutu toplamak için kullanabilrisiniz.

    İyi Forumlar.
     
  3. senberk99

    senberk99 User

    Bence kesinlikle almalisiniz.Hangarin icine de spheared alirsaniz palladium daha hizli ve rahat toplarsiniz+kutulari
     
  4. Merhaba ,

    Aslında er yada geç ek hangar gerekecek almak zorunda kalacaksınız. Ek hangar alırsanız 5-3 haritasında Palladium toplamanız daha kolay olacaktır. Palladium toplayıp enerjiye çevirdiğinizde kapı açıp yapabilirsiniz.

    İyi forumlar.
     
  5. -Keskin-

    -Keskin- User

    Merhaba

    Zaman kaybı yapmak istemiyorsanız almalısınız.Pala toplarken git gel yapmaktansa hangar değiştirmek oldukça kolay olacaktır.3-4 harita gezmek var 20 sn oyundan çıkıp hangar değiştirmek var karar sizin :)

    İyi forumlar
     
  6. Cevaplar ıcın tesekkur ederım konu kılıtlenebılır
     
    senberk99 bunu beğendi.
  7. -Keskin-

    -Keskin- User

    Merhaba

    İsteğiniz üzere kilitlenmiştir.

    İyi forumlar
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.