Ek hangar ekipman kolaylığı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [_NIGHTSTALKER_] tarafından 12 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Fikirimi beğendiniz mi?

1. Evet, beğendim.

90,0%
  2. Hayır, beğenmedim

10,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Biliyorsunuz ki, birinci hangarda kullanılan malzemeler ikinci hangarda kullanılamıyor, bunun sebebi, patladıktan sonra çabukça gemi değiştirip avantaj sağlamayı önlemektir, hangarda envanterde "ana hangar envanteri" diye bir menü olmalı ve ikinci hangarda da sabit bir konfigürasyon sahibi olabilmeliyiz. ben söyle bir fikir düşündüm. bu menü sayesinde ana hangarda takılı olan malzemeyi kullanabileceğiz fakat bir tane bile ana hangardan lazer, kalkan herhangi birşey takılı olduğunda, oyun sayfasında gemi değiştirme butonuna bastığımızda uyarı verecek, "ana hangar ekipmanı kullandığından gemi değiştirme işlemi 3 dakika sürecek". böylece herseferinde konfi dizmekten kurtulacağız. bazen konfi boşaltıp dizmek sıkıcı olabiliyor.

TheGøÐƒatнeя bunu beğendi.
  2. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Fikir için teşekkür ederim hoşuma gitti ama geliştirilmesi lazım bana göre hangarlara konfigürasyonu kaydedip seçebilirsek daha rahat olur en azından diye düşünüyorum.

Keyifli Forumlar

TheGøÐƒatнeя bunu beğendi.
  3. Katılıyorum Modum Çok mantıklı olur..

4. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhaba ,

Gemi değiştirince bire bir malzemeler uymaz fakat daha önceden benzer ve hatta çok daha iyi bir fikir olan Buradaki konuyu inceleyip desteklerinizi o konudan sürdürebilirsiniz.
    Konun kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

5. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Konu istek üzerine geri açılmıştır.

Keyifli Forumlar

6. başka bi arkadşaın bu konuda daha iyi bi fikrine rastladım onu destekliyorum cok daha ayrıntılı

7. 3 fazla bende 1 dakika yeterli
    +1

8. DraydiBoy

DraydiBoy User

Olabilir
    Oyum Olumlu +1

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.