Ek Hangar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve volkan_emre_66 tarafından 2 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ek hangarı aldıktan sonra yeni ekipmana gerek yok değil mi ? :D

2. yok ama şöyle birşey diğer hangardakileri çıkarıp takıcaksın ben öyle biliyorum yani öyle yapıyorum kolay yolu varsa bilen söylesin :D

3. süreki çıkış yapıp tekrar dizcem mi ben şimdi ya da yeni ekipman alacam öyle mi :D

4. ben öyle biliyorum 10 dk sürmüyor zaten mecbur öyle yapcan :D yeni ekipman almaya kalkarsan ooo :D

5. Nefes

Nefes User

Merhaba

Başka bir yolu yok diğer hangarıınızdaki gemiyi kullanabilmek için diğer geminizdeki envanteri silerek yerleştirme yapabilirsiniz.

6. genelde ek hangarlari 5-2 de birakiyorum çünkü paladan çikiş yapip direk diğer hangara geçiş yapiyorum as hangar 5-3de kaliyor çoğu kişide böyle yapiyor kolaylik oluyor buda ek bilgi olsun 2. hangari fullicem die kendini zorlama

7. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

modum online misiniz bir ricam daha olacaktı sizden

8. Nefes

Nefes User

Merhaba

Evet şuan burdayım buyrun.

9. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

modum viranşehili arkadaşa ceza verdinizde ama arkadaşın mesajları hala forumda duruyor ben şuan konuşma köşesi gizli map diye bir konu var ordada aynı linkleri yazmış acaba bu arkadaşın tüm mesajlarını topluca silebiliyormusunuz çünkü belki bizim görmediğimiz başka yerdede yazmış olabilir

10. Nefes

Nefes User

Merhaba

Gözden kaçmış olabilir üyenin profiline girip silerken atlanmış olabilir hemen tarıyorum siz yine görürseniz lütfen bizlerin konusuna yazın yada rapor edin lütfen.

11. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

modum dediğim yer burası konuşma köşesi
    cubikon map e girdiniz mi ? adlı konuda link vermiş arkadaş şimdiden teşşekürler

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Temmuz 2014
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.