Ek Süre Talep Ediyorum.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [CmR]TEK_YOL_DEVRİM tarafından 29 Nisan 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Etkinlik için yüzlerce liralık uridium çektik ama gel gelelimki bugdan lagdan kapıya dahi girilmiyor ve etkinliğin bugun son günü , biz bu oyuna gönül verip para yatırdıkça siz bizleri mağdur etmeye devam ediyorsunuz. Alt yapınız yoksa etkinlik yapmayın kardeşim bir sürü mağdur olan oyuncu var lagdan kapılara girilmiyor !

2. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Etkinlikler süreli gelmektedir. Süre uzaması söz konusu olmaz ama donmalardan dolayı bu talepte bulunuyorsanız gereken yerlere iletmem için talepleri görmekte fayda var.

iyi forumlar.

3. 3 günlük bir etkinlik koyuyorsunuz ama o 3 gundede kapılara bugdan ve lagdan girilmiyor. bu konuyu dile getiren sadece ben değilim foruma bir göz atmayı dene kendınızı bızım yerımıze koyun biraz

4. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Bende aynı şeyi söyledim. Donmalardan dolayı talep ederseniz gereken yerlere ileteceğimi söyledim.

Aksi taktirde etkinlik bitince biter. Bu konuyu iletebilmem için başlık adı altında diğer oyuncuların da sizinle aynı fikirde olmasında fayda var.

iyi forumlar.

5. etkinlik her sucunun kendı saati olan sabah 10 da mı bitecek ?

6. HackTroj

HackTroj User

Etinlik 1 gün daha Uzatılmasını Talep ediyoruz 2 1 nisanda gitsin

7. KANUN

KANUN Guest

Lazer Fırtınası etkinliği 27.04.2018 Cuma 10.00 LST30.04.2018 Pazartesi 10.00 LST tarihleri arasında %100 oranla gelişmiş LF-4 düşürecek, aynı zamanda Dükkanlar sekmesi altında 3 lazeri de satın alabilirsiniz.

iyi forumlar.

8. Kopyala yapıstır yapmana gerek yok , LST yi anlamadıgım için sordum

9. Sayın forum yetkilisi. Bende ek süre talep ediyorum. Kapılarda yaşanan bu donmaların nedeni de eminim sizinde bildiğiniz gibi kutuların kapıları 50-60 kere botlarını yaptırmalarıdır.

Ek süre eklenmeli bence de.

Lütfen evet diyin... Bunu sizde, herkes de biliyor. Buraya bunu yazarsanız bir şey değişmeyecek ama... İnkar edenlere karşı, bakın saygı değer bir forum yetkilisi bunu da ifade etmiş diyebiliriz.

Etkinlik gerçekten mantıksız bir etkinlik. Hem süresi, hem oranlaması saçma.

Mesela 3 gün değil 10 gün sürse ama düşme ihtimalleri %100 olmasaydı keşke.

Bot yaparak kapıları yapanlar pet açmıyordu. Zaten emek vermiyorlar... Bot yapıyor kapıyı. Rahat bir şekilde kapıları yapılırken onlar ya bilgisayarın başında film izliyorlardı ya da başında bile değillerdi. Bunu biliyorsunuz sizde.

Bu kişiler gereğinden fazla bu kapıları yaptıkları için kasmalar yaşandı. Bu kasmalar da bot yapmayarak kapılara atlayan yani kamikaze atan, atmak isteyen kişileri zora soktu. Bunları lütfen iletiniz demek glmiyor içimden aslında...

Çünki yine aynısı olacak... Bu sefer 3 türden lazerleri bile 100 üzerine edinecekler. 2-3 gemisine bile yeni silahları ekleyecekler... Birinde DP veren olsun diğerinde Magma, diğerinde kasılırken Yansıma sondası gibi.

Gerçekten göreceksiniz ne sunucu birleştirme ne botçuları banlama, ne indirilen bir sistem haline getirme, ne nete yeniden reklamlar verme hiç bir şey ama hiç bir şey şuan ki dengesizlikleri kaldırmadan oyunu normal bir hale getiremez, getiremeyecektir!

Bende bıraktım zaten oyunu. Vipliği çekmiyorum oynarsam çekerim anca. Öle duruyor gemi seprom filan atarım girdiğimde bazen.

Bütün samimiyetimle şunu söylüyorum, ben yapamadım yapanlar oldu kıskanıyoruz o yüzden bu olumsuz cevapları veriyoruz değil...

Bu silahları daha önceden emek vererek elde edenlerde şikayeteçi, hatta onlar daha çok şikayetçi.

Benim gibi iç beş tane elde edenler 40-50 tane elde edenleri kıskanmamız dan ötürü bu yorumları yapmıyoruz. Bizde bıraksaydık kutuya olurdu. Ama şimdide, bıraksaydınız o zaman kardeşim o zaman derler.

Her zaman her sözü söylerler. O yüzden pek fazla uzatmaya gerek yok. Çek 1 ay katlayıcı ekipmanların tam ise günde belirli saatler bırak ayda 2-3 milyon cebinde EN KÖTÜSÜ durumu varken.

İyi Forumlar.

10. ne istiyorsunuz gerçekten anlamak güç. şans olur kumar oldu dersiniz %100 olur yok %50 olsaydı dersiniz. etkinlik bence de zamansız ve acele oldu gemisinde uri olanlar yapabildi bir tek onlarında çoğu zaten otocu.

11. Mr.User

Mr.User User

Çok şey yazılacak bir etkinlik oldu bu.

Tek söylemek istediğim,

darkorbit çok pişman oldu %100 şans verdiği için.

Beklenenin üzerinde kapı yapıldı ve yıllarca sürecek bir yolculuk 3 günde gelen İtemlerle bitti...

Buradan çıkan sonuç,

LF-5 geliyor veya bu etkinlik olur da bir daha olursa 3 gün değil tıpkı geliştirmelerde olduğu gibi saatlik gelecektir...

12. Adam gayet güzel açıklamış. Neyi isteyip, istemediği belli. Uzatılmasını istemiyorum derken de yine kutucuların mahvedeceğini kast etmiş.

13. Bir daha ne zaman gelirse gelsin değişen olmaz. Emin ola çoğu gemi yaptı. Bakın bende elit bir gemiyim 1-2 ay öncesine kadar bende de 1 milyondna fazla uri vardı kasılarak yapmıştım. Onların hepsini baya önceden harcadım. Bu etkinliğe kadarda o kadar yaptığım uriler olmuştu.

Yetmedi 10 dan fazla kapıda yaptım. Yani bende de o uriler olabilirdi etkinlik zamanında. Haber verilmeyen saçma sapan bir şey oldu.

Kutucuların ne kadar fazla urisi olduğunu biliyorsun değil mi DARKO, biliyorsun...

Bu etkinlik önceden haber verildi mi ? HAYIR!

O zaman bu %100 silah veren bu etkinliği 3 günlüğüne koyduğunda bunu kimler yapabilir ? Kutucular :D

Daha ne diyeyim ?! Bu yazdığıma olumsuz yönde bir eleştiri bile gelemez.

37 Arge tüm gemilere sahip 45 LF-4 İris,Apis,Zeus Kalkanlar Hepsi 16.seviye Pet Her şey Ful+Ful Argeleri de savaş argesi kutucu olmadığımdan gerek duymuyorum tamamlamaya. Şimdi 37 arge gemi elit değil diyen boz ağızlar konuşur diye belirteyim dedim.

Daha düne kadar sarı taşla imha ettiğim gemilerden kutucu olanları şimdi karşımıza 35 tane DP veren LF-4 ile çıkacaklar. Düz hesap en kötüsü 35/2 = 17,5 dp alacaklar. Diroitlerin verdikleri filan onları geçiyorum. Bu adamlar her saniye Enerji transferi ile gezecekler demek.

Magma sondası dizenler de fazla vuracaklar.

LF-5 gelecek tahmini ve düşüncesi bence de yerinde bir fikir.

Adamların gemisinde 7 milyon uri var. Karışık olarak 50-60 adet edindiler... 3 tanesini 30-40 liraya kim alır :D

Helix çeken çok az sayıda adam olmuştur. Onlarda, ula kaçırmayalım bunu :D Uri yok keşke bota bıraksaydım, ama boş ver çekeyim uri bir daha kaçmaz bu fırsat diyerek yatırdılar. Gerçekten bu oyunu şuan idare eden firma nın ciddi bir açlığı yok emin olun :D

Botu kaldırsalardı aynı şekilde oyuna devam edilseydi emin olun çok daha oyuncu olurdu ve çok daha kazanırlardı...

Şuan en çok alınan paket benim düşünceme göre aylık 35 liralık vip+katlayıcı paketi... Onu almayanlar 15 liraya viplik çekiyorlar bazı haftalarda katlayıcı çekiyor...

Ama sürekli bot yapan gemiler daha çok viplik çekmiyor katlayıcı çekiyor sadece öyle aylık 20 lira gibi bir şey oluyor onuda her hafta 5 lira olarak yatırıyorlar.

Bunlar bilimsel analizler dir. İşte bu yüzden oyunda 24 saat aktif cm yok :D Çünkü işe alım yok. İşte bu yüzden şuanda olduğu gibi forumda yetkili yok...

Çok nadir gözüküyorlar iki üç şeye cevap veriyorlar o kadar.

Oyun oynanıyor olsa... Paralar yatırılıyor olsa böylemi olur...

2009 yılında 55 yaşındaki bir ağabey, şifresini unuttuğum, yıllar önce bıraktığım ve hatırladığım gemi me 6 aylık vip çekmişti :) Neden sizce ? Neden çünkü o zamanlar x1 de sadece 30 gemi bekliyordu... Oyunda adam sayısı çok önemli idi. İnsanlar dost edinmek, klan kurabilmek, oyunda çevre edinmek için işte bunları yapıyordu...

Bakın bu oyun eskilerden, geliştir ve mücadele et oyunu... Para yatır manı mecburi gösteren oyun türlerinden. Ama oyun güzeldi ve parada yatırılıyordu. Şimdi ise bitti.

Böyle bir oyunda botu serbest bırakman ve ülkedeler deki yönetimlerin (özellikle Türkiye) kendi kafalarına göre belirli koymaları ile oyunda canlılık, denge, sınıf ayrımı gibi ciddi derecede önem arz eden durumlar tamamen yok olur. Sonucunda işte sizin gibi emek verenler gün gelir hüsrana uğrar ve oyunu bırakır, yeni oyuncular gelmez, bırakanların sayısı daha da çok artar.

14. karde dogru bir cevap verdin katıyorum

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.