Ekabir; kimdir?

Konusu 'Kim kimdir? Oyuncu' forumundadır ve Ekabir tarafından 9 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Ekabir

Ekabir User

Merhaba, sevgili Orbit gönüllüleri. o_O
    - Ne yazacağımı düşünürken biri beni imhâ etti yine sinirlendim buraya döndüm yine!:confused:
    - Erzurumluyum, oyunu kardeşimden görüp vurdum elinden aldım. ( "ver sen beceremiyorsun!." ) diyerekten.. Orbit yaş ortalamasını tam bilemediğimden kendi yaşımın hatrı sayılır bir durumda olduğunu biliyorum. O yüzden imhâ olunca ( "Genç"ler işte kanları deli akıyor ) diye kendimi teskin ediyorum.;)
    - Yeni bir kullanıcıyım 2 ay olacak hemen hemen.. Daha çok görevler, başarılar üzerine hâz aldığım için devam ediyorum. Oyunda verilen ganimetlerle ilerlemeyi seviyorum ( "bir ileri, iki geri" ) :D
    - bu kadar yeterli sanırım, şunu belirtmek istiyorum forum teması harika emeği geçen arkadaşları tebrik ederim..
    Kolay gelsin.

2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Aramıza hoşgeldiniz,Forumda iyi vakit geçirmenizi dilerim..

Darkorbitte yaş ortalaması yok,herkes hissettiği yaşta oynuyor :D.

Keyifli Forumlar.

Ekabir bunu beğendi.
  3. Merhaba ,

Foruma hoşgeldiniz ve keyifli zaman geçirmeniz dileklerimle :)

İyi forumlar.

Ekabir bunu beğendi.
  4. Ekabir

Ekabir User

Teşekkürler, hoş geldim..

GREED bunu beğendi.
  5. GREED

GREED User

Hoş geldiniz ben geç kaldım yine sölemekte ama :)

6. SİSTEM

SİSTEM User

Her ne kadar zevkli gibi görünsede maalesefki stresin tavan yaptığı bir oyun ama yinede vazgeçeni pek görmedim o yüzden siz bizler gibi olmayın ve sürekli oyuna bağlı kalmayın unutmayın dışarda gerçek bir dünya var ve hiç durmuyor iyi bir oyun ve keyifli bir forum dilerim.