Ekinlik Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SeKeT1212 tarafından 11 Kasım 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SeKeT1212

SeKeT1212 User

TR-1-5 SUNUCUSU 1 GÜNDE YAPILAN ŞEREF

N/A

ŞİMDİ SORMAK İSTİYORUM GEREKEN YAPILMICAKSA OYUNU BIRAKIYORUM.
    HARAM OLSUN ÇEKTİĞİM TÜM ŞEREF VE TECRÜBE DESTEKLERİ.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Kasım 2020
  2. aynen öyle saçmalık bu yani acilen bbanlanmaları lazım

HαyvαηMσdus™ bunu beğendi.
  3. etkinlik kapısındaki sıralama oyuncusu hepsi. dalga sonlarındaki desteklerin bugunu bulmuşlar %1000 üzerinde hasar, kalkan vs yapıyolar. @.Paradoks. admine gösterildi. incelenecek bu hesaplar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Kasım 2020
  4. Ne olacak ki yine 1 hafta ban tp şeref silme vs. vs. 3 gün sonra başka yoldan yine haksız kazanç elde etmeye devam. Bu buzdağının görünen yüzü sadece. Neler neler yapıyorlar da sadece göze batanlar tespit ediliyor.
    SÜRESİZ KAPATILMASI LAZIM.

5. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Öncelikle Kullanıcıların gizliliği açısından isimlerine sansür işlemi uygunladım.

Lütfen ilgili hesapları Support ekibimize şikayet ediniz. Gerekli işlemler sonucunda, bir sorun varsa gerekli cezalandırma işlemleri uygulanacaktır.

İyi Forumlar.

Themis. bunu beğendi.
  6. JαbbαŔ

JαbbαŔ User

Saygı değer moderatör oyuncunun gizliliği neden önemli ki ? Bu adam suç işlemiş hainlik yapılmış. Tecavüzü mü savunuyorsunuz , mesela bu adam benim hakkıma tecavüz etti, taciz etti ben kim olduğunu bilmek isterim. Suçluyu korumakta neyin nesi ?

7. Aliens

Aliens User

Ama suçu kanıtlanana kadar (her ne kadar yaptığına dair işaretler çok belirgin olsa bile) oyuncu masumdur. Ve masum birini suçlu diye afişe etmek Gizlilik Politikası gereği yasaktır. O sebepledir ki; oyuncu veya bir oyuncu topluluğunu hedef göstermek, onu afişe etmek doğru olmadığı gibi engellenmektedir.

Themis. bunu beğendi.
  8. JαbbαŔ

JαbbαŔ User

Suçlu olan az çok kendini belli ediyor ya daha dün 700 küsür wawe gelmiş adam . Ben lagdan 3 kez patladım 150lerde . Hiçbişekilde bişey basılmıyor edilmiyor. Burda moderatörlerde görevini yapmaya çalışıyor, gönüllüler onlardan tarafımdır absürt insan çok fakat yok efendim çerezi temizle,bağlantına bak falan filan da oyuncuyu salak yerine koyup saygısızlık etmektir. Oyjn bitmiş işte da, adam açmış konu kalabalık etme bari. Bugcularıda afişe edeceksin abi herkes bilsin nolcak.

9. Oyun her tarafından sorun fışkırıyorken yeni etkinlik gelmesi;

Merhaba cesur pilotlar,

Agatus Kırılması etkinliği tüm sunucular için 12 Kasım'dan 15 Kasım'a kadar sürecek ve etkinlik süresince her gün saat 08:00'dan 23:59'a kadar (Yerel Sunucu Saati ile) aktif olacaktır.

Ağam eğlenir bizimlen...

polatalemdar311 bunu beğendi.
  10. Karalı

Karalı User

İstediğiniz kadar sansürleyin. Listeler yalan söylemez. Girin TR1-5 bakın listeye ilk 5 belki 10 daki adamlar 705.nci dalgaya gelmiş. Nasıl bir Hasar veya DP gerekir tahmin edebiliyormusunuz o uberlerin vuruşuna? Bırakın 705'i 450.nci dalgaya bile dayanmak efsane olur. 1-2 saat öncesine kadar haftalık en iyiler şeref bölümünde rahatlıkla görülebiliyordu hileciler.! Ancak o sayfaya deneme yapmama rağmen ulaşamadım.

11. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

@.Paradoks. Takım Liderimin'de dediği gibi bu gibi kişiler hakkında ceza istemi yapılmıştır. @Aliens üyemiz sansürlemenin sebebini gayet iyi bir şekilde açıklamıştır.
    Bug kullanmak GİŞ kurallarınca yasak olduğundan kullanan kişilerin gerekli cezayı alacağından emin olabilirsiniz.

Konu tartışma ortamı yaratmasından ötürü kilitlenmiş olup Bug ile ilgili şikayet raporlarımıza eklenecektir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.