Bug / Oyun hatasi ekipman değişiklik hatası !!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve S.H.A.M.A.N tarafından 25 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. iyi akşamlar,

son 6 aydır lf3 lerim tam olarak oynamaktayım. dün gece yeşil ganimet etkinliğinde ilk LF4 düm çıktı çocuklar gibi şen istasyona gidip hangara tıkladım keyifle emektar LF3 mü envantere gönderdim LF4'ü boşalan yere yerleştirdim. envanterdeki emektar LF3 mü de petimdeki tek boşta olan yere yerleştirmek için baktığımda bizim emektar LF3; LF2 olmuş.

şimdi bunu nasıl ispatlarım bilmiyorum ama aklıma gelen;
    çok uzun süredir gemide olan ekipmanı envantere gönderdiğinde bir sıkıntı olabileceği. daha öncede buna benzer sorunu B02 kalkanı taşıdığımda B01 dönüşmesiydi.

şimdi cesaret edemiyorum değişikliği yaparken kayıt altına alsam ve gene böyle bir hata olursa bizim emektarlardan biri daha gidecek.

bu sorunu yaşayan arkadaş var mı yada bu konu açıldı ise yardımcı olacak biri varsa sevinirim. yazık emektarlara..

2. Support ile iletişime geçiniz.
    Lf4 ünüz hayırlı olsun bu arada inşallah kısa zamanda fullersiniz.

S.H.A.M.A.N bunu beğendi.
  3. teşekkürler.İnşallah kısa zamanda fullerim fulleriz...

ÐΛЯKη£S bunu beğendi.
  4. Sacrifice

Sacrifice User

Merhaba,

Konunuz uygun bölüme taşınmıştır.Dediğiniz gibi birşey ile daha önce karşılaşmadım, karşılaşanda duymadım. Supporta mail atıp incelenmesini isteyebilirsiniz.

Keyifli forumlar.

5. teşekkürler sorunu supporta ilettim istersen konuyu kilitlemeyin supportan gelecek cevabı burada paylaşırım.
    yada usul nasılsa öyle yapalım.

6. Support mesajı yayınlamak yasak ama siz sonucu iletebilirsiniz enterasan bir durum merak içindeyim.

7. tamam son durumu bildiririm.

ÐΛЯKη£S bunu beğendi.
  8. Sacrifice

Sacrifice User

Merhaba,

Support mesajlarını forumda yayınlamak yasaktır.Umarım sorununuz en yakın zamanda çözülür.Kitlenmesi uygundur.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.