Bug / Oyun hatasi Ekipman diroidlere geçiş sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [CAPTAIN_PRICE] tarafından 2 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Tags:
  1. Dizili olan gemide konfigürasyonu sildim ve yeni gemi dizmeye çalışıyorum fakat gemi içeriğini düzenledikten sonra Diroitler ve P.E.T kısmına geçiş yapamıyorum, bunun sebebi nedir ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Haziran 2020
  2. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Öncelikle Forumda link paylaşmak yasaktır gerekli şekilde mesajınızı düzenledim. Ayrıca Konunuzu gerekli yere taşıdım.

Yeni gelen güncelleme yüzünden eski hangar kısmını gördüğünüzü belirtmek isterim. Yapmanız gereken tek şey tarayıcı geçmişini silmeniz gerekmektedir. Temizlediktan sonra yeni haline geçiş sağlayıp, düzelecektir.

İyi Forumlar.

3. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Sayfa bug'a girmiş olabilir. F5 basın veya Hangar kısmına basıp tekrar açtığınızda düzelmesi lazım.
    Arkadaş onu dememiş :)
    Hangardaki ekipmaları komple eski sisteme göre çıkartmış (konfigürasyonu sil ile sanırım) fakat gemiyi dizerken gemi - droit - pet arasında geçiş kısmında sıkıntı yaşamış yani tıklayıp geçemiyor.

Bana bir kaç kere olmuştu F5 veya Hangar kısmında tıklayınca düzeliyordu. :)

4. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Bu durumun kaynağı son hangar güncellemesinin bilgisayarımızda bulunan çöp dosyalarla bir şekilde etkileşime girmesi. :D :D Dikkat ederseniz güncellemeyle gelen konfigürasyon kaydetme tuşu da görünmüyor.

Çerezleri veya çerezlerle beraber önbelleği temizlediğimizde bu sorun çözülüyor.

İyi forumlar dilerim.

5. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Ben nerdeyse 1 aydır PC açamadım çünkü monitöre para sıkışmıştı araştırmalarım sonucu anca bulup çıkarabildim. :eek::D:cool:
    Fakat ben görseldek çok anlatmak istediğine yani sormaya çalıştığına odaklandığımdan dolayı ekleme yapmak istedim. :)

Konu sahibi yazarsa ne demek istediği daha iyi anlaşılabilir sanki. :D :D

Titan. bunu beğendi.
  6. Teşekkür ederim, sayfa çerezlerini temizleyip düzeltince konuya tekrar bakmayı unutmuşum. İyi çalışmalar arkadaşlar.

Bunun için resim ekleme yapmaya çalıştım ancak görüntü yüklenmediği için link yüklemek zorunda kaldım :(

7. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Fotoğraf eklemek için buradaki linkte yazan adımları uygulayabilirsiniz. :)

Sormak veya eklemek istediğiniz başka bir şey yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar dilerim.