Ekipman düzenleme.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve OğlumBakGit tarafından 11 Aralık 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ekipmanımı hızlıca donatmak için shift + ctrl yaparak hemen tüm kalkanları lazerleri vs koymak istiyorum ama löyle bi hatayla karşılaştım . (imleç ile kare ile işaretleyerek de aynı hata oluşmakta nasıl çözerim ? .
    [​IMG] [​IMG]

2. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Sadece CTRL ye basıp mouse ile seçip tıklasanız ?

Eğer yine aynı şey olursa tarayıcı geçmişini, çerezleri silin.

Devam ederse supporta yazın size yardımcı olacaklardır.

İyi forumlar.

3. uzayl80

uzayl80 User

sayfayı yeniden yükleyince o sorun düzeliyor arkadas oyundan gir cık sorun kalmaz

4. kardeşim ben buraya konu açmadan önce bişeyler deniyorum zaten :) direkt olmuyor diye buraya gelmiyorum rahat ol :D sorun o kadarıyla çözülse eywallah
    [21:10] : 473
    modum sorun devam etmekte

5. uzayl80

uzayl80 User

aynı sorunu bnde gemi değişdirince yasıyorum tüm malzemeleri baska gemiye yüklediğimde saat cıkıyor ekranda ama sayayı yeniden yükleyince düzeliyo

6. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Farklı bir tarayıcıdan deneyiniz olmaz ise,

Resimlerinizi de ekleyerek supporta bildirimde bulununuz.

Keyifli forumlar.

7. keskinniyo

keskinniyo User

Bendede aynı sorun oluyor. Genellikle ekstraları toplu şekilde gemiye atmak istediğimde.

8. uzayl80

uzayl80 User

ektralar kısmını önce konfi 1 dekileri cekin sonra konfi 2 yi cekin daha sonra yeni gemiye eklemek icin önce coklu cpu takın sonrada diğerlerini secip yükleyin yine yazıyorum önce konfi 1 yüklencek sonra konfi 2

keskinniyo bunu beğendi.
  9. anakin5555

anakin5555 User

supporta yaz.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  10. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.