Öneri Ekipman geliştirmeleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve __E_F_L_A_T_U_N__ tarafından 13 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Bu fikir gerçekleşsin mi?

1. Evet

oy sayısı 3
    50,0%
  2. Hayır

oy sayısı 3
    50,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Az önce geliştirme sistemi hakkında bir yazı okuyordum
    Kredilik bir ekipmanı %100 geliştirme şansı ile 1. seviyeden 16. seviyeye getirmek tamı tamına 581.625.000 krediymiş ve 16. seviye kredili bir ekpmana %3 hasar %6 kalkan bonusu veriliyormuş.

Diyorum ki bu fiyat bu kadar abartılmak yerine biraz cazip olsa , hem yeni arkadaşlar birazcık daha iyi bir gemiye sahip olur , hem de geliştirme sistemini tanımış olur.

Her türlü fikre açığım.

Bir hatamız varsa affola.

2. Merhaba ,

Kredilik malzemeyi 1'den 16'ya geliştirmek hem zaman kaybıdır hem boşa gidecek yatırımdır. Kendiniz demişsiniz bir tane malzemeyi 1 > 16'ya düz hesap 600 milyon krediye denk geliyor. İlerde bunların yerine uridium ile alınan malzemeler geldikçe boşa çıkacaklar. :)

İyi forumlar.

3. Merhabalar,

Öncelikle adminimizin fikrine aynen katılıyorum.Diğer kısma gelince forum sayfamızda paylaşılan bütün fikirler çok kıymetli ve ben hepsini büyük bir merakla okuyup aktif şekilde konuya dahil olmaya çalışıyorum.Yani affedilecek bir durum yok.:):);)

İyi forumlar

4. DraydiBoy

DraydiBoy User

Moduma aynen katılıyorum.

5. Ben önceden 5-6 tane lf3 ü bile 5 seviye yaptığım için boşa harcadığım 120k uridiuma yanıyorum :D
    Boşu boşuna Kredilik eşyayı geliştirip sonradan dövünme.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.