Ekipman Görseli hakkında;

Konusu 'Kumanda Merkezi Arşivi' forumundadır ve ORION tarafından 15 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Tom_Cat

Tom_Cat User

15 dk kadar oynayabildim.güzel olacak gibi.özellikle mause imlecini çok beğendim.lag sorununu çözerlerse daha seri bir DARKORBİT bizleri bekliyor olacak.

2. Merhaba ,

Arkadaşlar şu an için test server ile ilgili gelen son bilgi bu şekildedir.

İyi forumlar.

3. katılıyorm sana panpa :)

4. İsterse bir milyon kişi kötü desin yine yapacaklar :) Kim bilir kaç aydır uğraşıyorlar :D Buda demek oluyor ki jackpot arena artık yok :) Öncelik jpa olması lazımdı.Oyun indirmeli olursa güzel olur mu olmaz mı bilemem ama bot sürecine yeniden başlaması gerekecek DO ekibinin :) Bu oyuna bir DaDG lazım :) Bu gidişle oyun ekranını sadece çizelgeler kaplıyacak küçük bir delikten savaşıcaz ne var ne yoksa oyun ekranına doldurdular :) Oyuna yeni başladım bu gidişle tekrar bıraktırıcaklar serverın zevki kalmamış zaten çoluk çocuk olmuş her yer.RickDecard çok yanlış yolda ilerliyor ama bakalım..Darkorbit Reload olduğundan beri çok yanlış yollarda :)

5. zorask

zorask User

Merak ediyorum sözde bu oyunu geliştirip yenilik katanlar acaba bu oyunu hiç oynamıyorlar mı ?

6. darko_pro1

darko_pro1 User

Oyunu niye oynasın para ne kadar geliyor ona bakar.

7. Zenci

Zenci User

Vay be. Eskiden savaşırken kaçıp bir köşede konfi dizerdik 8 yıl kadar önceydi tabi bu olay. Tekrar olmasını garipsedim

8. darko_pro1

darko_pro1 User

Bu yenilik gelince artık ana üsse gitmeden hiç bir şey dizemiyecen :D

9. Test server yarın(17/12/2015) saat 12:00 de açılacağını ve cuma sabahı kapanacağı bilgisini aldım. Ama garantisi yokmuş :)

10. Kesinmi

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Aralık 2015
  11. Kesin değil orda garantisi yok yazdım. Tam saatinde açılır. ya da geç açılır veya hiç açılmaz.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Aralık 2015
  12. hmm tmm

13. ORION

ORION User

14. ne zmn açılacak admin

15. Test Sunucusu açıktır!!

16. Ekipman alımlarında hata mevcut 4 tane kalkan aldım 40k uri gitti ama sadece 1 tane kalkan geldi.

17. testte ne yazık ki giremeyecem Star wars güç uyanıyor a demin bet aldım saati bekliyom

18. Yarina kadar acik olacak.

19. ORION

ORION User

20. oyuna girmiyor bağlantı kuroluyor diyor girmiyor

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.