Ekipman Görseli hakkında;

Konusu 'Kumanda Merkezi Arşivi' forumundadır ve ORION tarafından 15 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Hangara oyun oynama ekranından girilmemesi lazım sadece anasayfadada olsa daha güzel olurdu.Geliştirme % sini ayarlayamamızda kötü olmuş hep uri yicek anlamına gelir %100.Gelelim hatalara X4 kırmızı sıkıyor.Konfi değişirken 1 yazıyor ama aslında 2. konfinin eşyalarını kullanıyoruz ve porttan atlayınca değişebiliyoruz.Diroit düzeni değişince dp fulleniyor.Geliştirme yaparken 15 lwl bo2 yi 4 5 kere geliştirdim hala 15 di başarılı diyordu lwl atlamıyordu.

2. WolfWar

WolfWar User

Vay be ben bu konuyu nasıl görmemişim daha test serveri deniyemedim ama sanırım eliştirme süresi kalkıyormuş ve sonunda aylardır beklediğimiz ekipman özelliği de geliyormuş ben çok beğendim tebrik ederim :)

3. coder545

coder545 User

daha yeni radarlari dizmistim , eger bug degilse gitti uriler , ayni protokolun 2.sini takmaya calisinca konfigurasyonda daha guclu ekipmana sahipsin diye hata veriyor

4. darko_pro1

darko_pro1 User

Hangar hakkındaki görüşlerim;
    1. Oyun ekranında kullanışlı ve güzel görünüyor. (+)
    2. Geliştirmenin oyun ekranına taşınması iyi olmuş ve hızlı kullanım olanağı sağlıyor. (+)
    3. Eğer her yerde ekipman dizemeyeceksek hiç uğraşmayın çok uğraştıran ve can sıkıcı bir yenilik. (-) Nedeni;
      1. Sürekli hangara gelmek ve geri gitmek çok sıkıcı olur.
      2. İlk nedenden dolayı cpu kullanıp atlayacağımız için atlama kuponu biter uride veremeyiz.
    Geliştirme hakkındaki görüşlerim;
    1. Süre kalkması çok iyi olmuş. (+)
    2. Geliştirmenin %100 olarak sabit olması daha fazla hız kazanmamızı sağlıyor. (+)
    3. Oyun ekranındaki hangarda olması işimizi dahada kolaylaştırıp hızlandırıyor. Kısaca hız konusunda çok iyi. (+)
    Beğendiğim genel yanları;
    1. Fare imleci güzel olmuş fakat biraz büyültülebilir.
    2. Oyun biraz nasıl desem kararmış gibi görünüyor yani görsel olarak güzel olmuş.
    3. Hangarın görünümü ve kullanım kolaylığı.
    Beğenmediğim genel yanları;
    1. Ana sayfadan hangarın kaldırılması.
    2. Aktif olmayan bölümlerin üstü soluk görünmesi.
    3. Gemi değiştirme süresi 20 sn. olması.
    Testte ki sorunlar;
    1. Genelde bağlantı sorunu yaşadım.
    2. Ateş etmiyor.
    3. Konfigürasyon değişmiyor.
    4. Oyunda gecikmeler oluyor. (Lag mıdır nedir ondan)
    5. Aynı protokolden birden fazla takılamıyor diyenler var oyun sorunu olabilir. (Kesin değil)
    6. Ucb-100 kırmızı sıkıyor deniliyor. (Denemedim)

Son düzenlenen: 18 Aralık 2015
    WolfWar bunu beğendi.
  5. jarekkk

jarekkk User

nasıl yani artık maksimum 1tanemi protokol olucak gemilerde ? Örneğin 5ambar /radar yerine sadece 1tanemi olacak ? Acaba bu modülleremi mahsustu protokoller de dahil mi ?

Bilen bir görevli arkadaş / oyuncu banada yardımcı olursan sevinirim çünkü şuanda indirim var modül/protokollerde ancak almadım bu söylemden dolayı birisi mutlaka yardımcı olsun.

6. Merhaba ,

Test server'ında yenilik dışında bazı teknik aksaklıklar vardı. Konfigürasyon değişme , Kalkan sıfırlanması ve yeniden yüklenmesi gibi sıkıntılardan olabilir. Yani illa öyle olacak diye bir bilgi yok.

İyi forumlar.

7. peki ne zmn açılır test serveri

8. Merhaba ,

Bilgisi gelmeden bu tür konuları bilemiyoruz.

İyi forumlar.

9. tmm sağolun

10. Mr.User

Mr.User User

Anasayfa dışındaki tüm oyunu etkileyen sayfalar oyun sayfasına entegre edilcek sanırsam.

1- Hangar
    2- Geliştirme
    3- Skylab
    4- Teknoloji
    5- Arge
    6- Galaksi
    7- İhale (bu olmayabilir)

Sebebide : Oyun PC mize indirilince bu sayfaların işlevselliği kalmayacak.

Herşeye hazır olun bence:)

§UPΣЯИΛŦUЯΛL bunu beğendi.
  11. Geliştirmeleri şuanda zor yapıyoruz birde fiyatımı artıyor

12. Merhaba ,

Şu an için kesinleşmiş bir şey yok fakat bekleme süreleri kalkacaksa bir bedeli olacaktır diye düşünüyorum ve bunu da maliyetlerine dağıtabilirler. Ayrıca test aşamasında bu süre içinde bir takım ekleme , çıkartma ve düzenlemeler yapılacaktır.

İyi forumlar.

13. darko_pro1

darko_pro1 User

Adminim zaten geliştirme milyonlarca uri alıyor birde süre için uri mi alınır.

14. Merhaba ,

Normal sistemde standart seviyeden bir üst seviyeye geçerken daha az zaman alıyor fakat her seviye artışında süre katlanıyor. Böylece 15 'ten 16 seviye'ye çıkması daha çok zaman alıyor. Şimdi eğer bekleme süreleri kalkıp %100 yaparak anında geliştirme olursa bunu maliyete yansıtacaklardır. Bu sadece benim düşüncem. :)

İyi forumlar.

15. darko_pro1

darko_pro1 User

Aslında 5-6k artış var böyle kalırsa %25 indirimde kâr ederiz ama uriyi artırırlarsa oyun batar.

16. Adminim bence eğer böyle bir şey olacaksa iki farklı seçenek olmalı ve bu seçenek ta en başından gelmeliydi.Bazı oyunlara özentilik mi desem yoksa zamanında para hırsıyla göremediler mi desem bilemiyorum :) Skylab gibi bekleme süresi, normal bekleme ve uri ile hemen bitir (Teknoloji sayfasında da var ) nasıl akıllarına gelmedi anlamak olanak dışı :)

17. DraydiBoy

DraydiBoy User

Modum Server Ne Zaman acılacak bir bilgin veya havadis var mı ?

WolfWar bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.