ekıpman hatası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve zaptiyeamiri tarafından 14 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 3 uncu hangarı aldım ama ana hangarda olmama ramen gemıye hıc bır ekıpmanı yuklıyemıyorum neyı koymaya calışsam bu malzemeyı bu slota yerlştıremesın dıyor yardımm

2. Merhaba ,

Eğer bir hangar'da takılı ise diğer hangarlarda gözükmez. Bu nedenler kullanmayacağınız hangardaki bütün malzemeleri çıkartın.

Resimdeki 1-2 kısmından konfigürasyon değiştirebilir ve her iki konfigürasyonda iken " Güncel konfigürsayonu siler " kısmına

1 ve 2. konfigürasyonda basıp kullanacağınız diğer hangar'ı aktif edip oraya geçin. Malzemeleri dikkatlice yerleştiriniz.

İyi forumlar.

3. kıyamet admin benim çıkarmama rağmen 2. hangarda gözükmüyor yardımcı olursanız sevinirim

4. Nefes

Nefes User

Merhaba,

Mevcut olan bütün hangarlarınızı adminimizin yazmış olduğu gibi konfigürasyon silme tuşu ile silerek oyundan çıkıp yeniden giriniz o zaman istediğiniz hangara yerleştirme yapabileceksiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.