ekipman hatası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Deli.Arnavut. tarafından 11 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ekipmanda donanım yerleştirirken ve koyarken sistem hatası oluştu uyarısı alıyorum aynı zamanda ana ekrana bi süre bakmadığımda ( 15 dk falan) da sistem hatası oluştu hatası alıyorum.Hata genelde mi var arkadaşlar yazarsa iyi olur sıkıldım artık. 2 günden beri aynı hata.

2. Aliens

Aliens User

Ekipman, Geliştirme Sistemi ve Galaksi Kapıları sayfalarında genel bir arıza var. Hele ki şu ekipman artık insanı bezdiriyor. Bir konfigürasyon dizimi 30 dakikalara kadar çıkıyor. Tek temennim bir an önce oyun clientine eklenecek olan ekipman sisteminin gelmesi.

M3T4 bunu beğendi.
  3. M3T4

M3T4 User

cok haklisin ekipman sistemi cok cok kotu. galaksi kapisi bolumu de ayni sekilde. en azindan bu iki bolumun altyapisini degistirseler cok guzel olacak.

4. Aliens

Aliens User

Evet. Oyun ekranına entegre edilmeli.

5. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Geliştirme sistemindeki hata nasıl oluşuyor ne yapınca oluşuyor söyler misiniz?

Bu genel bir sorundur teknik ekibe bildirim yapıldı.

İyi Forumlar.

6. Bildiğim kadarıyla
    bildiğim kadarıyla 2016 yılının ocak ayında yeni ekipman gelecekti ama suanda marttayız ve halen gelmedi aynı sorunlar bende de var beklemekten başka çaremiz yok sabırla bekliyoruz ;););):D:D:D

7. Aliens

Aliens User

İnşallah 2023'e kadar yapmayı başarabilirler. Sorarım; DarkOrbit ne zaman büyük güncellemeler de ve ya etkinliklerde verilen tarihte ne vadettiyse gerçekleştirdi? O yüzden kafamı yormuyorum. :D Bir tarihmi verdiler otomatikman 5 ay sonrasını düşünüyorum. :D
    Bu sorun nadir oluyor ancak geliştirme panelinden seçim yaptığımda arada 'Sunucu Hatası' diyerek beni sistemden atıyor ve beyaz ekran geliyor. Ayrıca bazen ufak bir pencere içinde 'error' mesajı verip sayfayı yenilemeye zorluyor. Hatanın asıl kaynağını şuan için bende tam bulamadım. Takipte kalın, onuda bulduğumda belirteceğim. Mümkün olursa videoya da alacağım.

8. Merhaba ,

Arkadaşlar son zamanlarda yaşanan sıkıntıları raporlayıp gerekli yere ilettik. Bundan sonrası bizi aşıyor maalesef.

Başka sorunuz yoksa konuyu kilitleyelim.

İyi forumlar.

9. yok adminim arkadaşlar gerekli konuşmaları yapmışlar sağ olun konu kilitlenebilir

10. Merhaba ,

Rica ederiz görevimiz.

Kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.