Ekipman Kaydetme

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve titans___ tarafından 21 Mart 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. titans___

titans___ User

Ben yeni konu açtım bu Centurıon tasarımına geçişde hata alıyorum kayıtlı ekipmanı yükle diyorum yükleniyor başlaya basınca bana şu mesaj geldi ana sayfa da yenileyince ekipman boş gözüküyor popup load invalid description falan bir şeyler yazdı da arada normal arada b u sorun oluyor hani dizdiğimiz ekipman kayıtlı dursa sil tekrar diz yükle hani sök tak olsun da arada yanlış basıp kayıtlı ekipman yükle yerine ekipman kaydete basıyorum uğraşıyorum arada sırada https://imgyukle.com/i/QpMhro Fazla mı yükledim pek anlamam da bu da ana sayfada o an gözüken hali daha önce söylemiştim bana resim atmamaı söylemişti admin veya mod da bayadır olmuyor arada oluyor o yüzden ekipman kayıtlı kalsa diyorum https://imgyukle.com/i/QpMpoA RESİMLERİ dediğiniz şekilde yükledim

Son düzenlenen: 22 Mart 2023
  2. _Blade_

_Blade_ S-Moderator Team Darkorbit

Merhaba,

Öncelikle forumda büyük harfler ile başlık yazmak yasaktır, bu nedenle konunuzu düzenledim. Yüklediğiniz resimleri görüntüleyemiyorum, nasıl resim yükleyebileciğiniz için; S.S.S Mesaja resim ekleme inceleyebilirsiniz. Bunun dışında
    ekipmanlarınız başka bir gemide takılı kalmış olabilir.

İyi forumlar.

Son düzenlenen: 21 Mart 2023
    titans___ bunu beğendi.
  3. titans___

titans___ User

resimleri dediğiniz yerden tekrar yükledim eski linkleri sildim dediğiniz yerden bu sefer olmuştur inşallah.

4. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY S-Moderator Team Darkorbit

Merhaba,

upload_2023-3-22_20-0-7.png

Hata bu şekildedir.

Türkiye Takımı!

titans___ bunu beğendi.
  5. titans___

titans___ User

tekrar yükledim hani daha önce de resim yükledim neden bu oluyor ben anlamadım işte birde klavye de tuşlar değişiyor farklı yazılar çıkıyor ç ye basyorum yüzde işareti falan saçma sapan bir şey çıkıyor bilgisayarı açıp kapatınca düzeliyor başka da çözüm bilemiyorum oyun içinde de atanmış tuşlar değişiyor , sade oyuna girişlerde arada sırada oluyor https://imgyukle.com/i/QDF4Oc bakalım bu sefer oldu mu ilk attığım resim BAŞLA ya basınca gözüken invalid falan yazıyor yan tarafta ama ana sayfa ekipman kısmında yüklü gözüküyor , sayfayı yeniledim mi ekipman boş ve kayıtlı ekipmanı yüklemeye bassamda aynı problem bomboş duruyor https://imgyukle.com/i/QDj0nA 22:54 de tekrar yükledim hani bana modum oyuna girdiğiniz saati söyleyin bende o zaman yükleyim kontrol ediyorum resimlerin biri gitmiş yani biri duruyor bunu ben anlamadım hem bu suporta çektiğimiz videoları nasıl atıcaz resim değil de zy9OC1Bq_screenshot-20230322001542.jpeg (1366×768) (gaddag.com)

Son düzenlenen: 24 Mart 2023
  6. titans___

titans___ User

Konuyu silin ben video atıcam siteye video yüklediğime dair böyle de olması nedir ben yüklüyorum ertesi gün giriyorum yok site de resim hani you tube video atıcam zaten modlar ile dalga geçtim sanılmasın bende mi sıkıntı var ne biçim iş yani trojan falan mı var anlamadım gitti zaten forum dan bir çözüm olur diye o kadar uğraşmak dansa tekrar ekipman dizerim bu etkinlik lazeri tak çıkar zorunda kalınan bir etkinlik oldu ben yine konu açarım veya you tube da kendi videomun adını veririm çektiğim videoyu da izlersiniz zahmet olmassa you tube girince çıkar video görürsünüz ben oyun dan zevk mi alıyorum sorunları çözmüyerek oyun yöçnetimi ayrı bir ızdırap ederek bundan mı zevk alıyor yıllardır olan sorunları görürsünüz hatta suporta you tube videomu attım bakdılar mı bilmiyorum kapıdan atlıyorum pet öbür kapıya varmış peşine gidiyorum onu da izlemişlerdir sanırsam hani direkt you tube sitesi videosu , bir kere face de bir link tıkladım face de ki arkadaş listeme sapık sapık mesajlar gitmişti milletin eşi kızı var nasıl hasta ruhlu insanlar var face de zaten girmiyorum palavralar dolu yahudi olan birini çok müslüman diye anlatmışlardı kanıtıyla o sayfaya attım da haber çıkmıştı o kişi hakkında gazeteler de .

7. dayı ne anlatmaya çalıştın 3 defa okudum anlamadım a0 Türkçe :d

8. knk yüklediğin zaman orada ayarlarda resmin saklanma süresini soruyor onu sınırsız yap 1 saat 2 saat 1 hafta felan yapma silinir.SINIRSIN yap ayde göreyim seni sildirme konunu ömrü hayatında 1 konun var onuda sildirme.

9. titans___

titans___ User

Nerde ben göremiyorum hani öyle bir şeye denk gelmedim de resimleri yüklüyorum sonra forumda kontrol ediyorum hiç öyle saatlik kısmına denk gelmedim Üye girişi için kayıt yapayım dedim o da ne mümkün bana yeni bakdım https://imgyukle.com/i/QmsYXo

10. hızlı resim yükle ye yükle knk burası iyi değil.

11. titans___

titans___ User

şu an düzeldi zaten de ara ara yapıyorda bana forumda ordan yükle dendi zaten direkt suporta atcam burda cevap verilmeside oyuncular cevap veriyor çoğunlukla

Sayfayı Paylaş