Ekipman Kaydetme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve вαттℓєcяiмє tarafından 13 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce Bu Fikir Gerçekleştirilmeli mi ?

1. Evet

71,4%
  2. Hayır

oy sayısı 0
    0,0%
  3. Fikir İyi Ama Değişikler Olması Lazım

28,6%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Benim Fikrim şöyle ;

Mesela ekipman değiştirirken tak çıkar tak çıkar sıkılıyoruz ve bazende karıştırıyoruz.
    Hangar Değiştirdigimizde Ekipman ayarlamak Yine Vaktimizi Alıyor Buda Sıkıcı Oluyor Haliyle Tabi ...

Çözüm ;

Ekipman Kaydetme Fikrini Ortaya Atıyorum.
    Bir Ekipman Oluşturucagız Bunu Kaydedicegiz ve 3 tane farklı ekipman çeşidi kaydebileceğiz.
    Bu ekipman çeşitlerine isim de verilebilecek...

Bu Ekipmanları Kayıt Etmek İçin 10.000 Uridium Değerinde Dükkandan Ekipman Kayıt Dosyası Satın Alınması Lazım.
    1. Alış Fiyatı : 10.000 U.
    2. Alış Fiyatı : 20.000 U.
    3. Alış Fiyatı : 30.000 U.
    Ve bu kayıtlı olan ekipmanı sonradan değiştirmek içinde 500 U istesin.

Katılımlarınızı Ve Oylarınızı Bekliyorum Teşekkürler :):):)

2. Fiyatlar hangar binası gibi yüksekten aza gitmeliydi ve zaten böyle bi konu var bence onu destekleyin yakında kilitlenir gibime geliyor bu konu.

3. Yoo bence böyle iyi iris fiyatı gibi.Çok afedersiniz yanlışlıkla geliştirilmeliye tıkladım onu evet diye kabul edin.Bu arada açık arttırmaya konsun mu ? Yorum almak lazım.

4. mantıken ilkini aldıktan sonra 2.ye 2.yi aldıktan 3.ye daha az ihtiyacın olacagından fiyatın yüksektan aza olması daha iyidir

5. Siz daha iyi bilirsiniz :) ve evt öyle ama ben bahane yüzünden :D gerçekleştirilirmi bilmem.

6. aslında olabilme ihtimali var bence sonuçta konfi silme varken kaydetme neden olmasın?

7. Bende olmasın demedim zaten ama uri abartı olmuş bence 15k ideal

8. Kesinlikle uriyle olmamalı [​IMG]

9. Merhaba ,

Bölümde arama yaparsanız daha önceden açılmış hatta görsel olarak desteklenmiş benzer konular mevcut. Desteklerinizi o konulardan devam ettirebilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.