ekipman seçimi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ÖKKEŞİMM tarafından 15 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

ekipmanlar için ne yapılmalı

1. sıralama

oy sayısı 1
    20,0%
  2. seviyeli seçim

oy sayısı 3
    60,0%
  3. hiç birisi

oy sayısı 1
    20,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. gemiye ekipmanları dizerken geliştmeleri olan arkadaşların en büyük sorunlarından birisi gelişmiş olan ekipmanları seçmek. mesela benim 49 lf4ün 35 tanesi 16 seviye ve gemiye bunları geri kalanları pete koymak istiyorum ama shift tuşu ile seçtiğimde seviyeli seviyesiz karışık gidiyor tek tek seçmem gerek buda çok sinir bozuyor. bu sorunun çözümü ya ekipmanların sağ tarafta seviyelerine göre sıralanması ve ya shift tuşuna basılarak tıklanan seviyedeki bir ekipmanlar seçilmeli sadece.

ee fazla olanları satsana o zaman sorun olmaz diyecek arkadaşlar pet için lf4 lazım ayrıca bo2 lerde normalde 20 tane yetse de citadelle istediğim zaman bir 20 daha lazım o yüzden satmakta istemiyorum.

Konunun yukarıda durup daha fazla kişiye ulaşabilmesi için iyi kötü tüm yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenlenen: 16 Eylül 2015
    DraydiBoy ve ELFİDA___ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.