Ekipman ve droitler hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [TearsFears] tarafından 16 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. öncelikle kolay gelsin, şimdi 2 sorum var ben goli kullanıyorum hangar değiştirdiğimde phonixi alıyorum zevk için ama ekstaralara ne 10lu geenişletici ne tamir robotu nede bişe takabiliyorum hata veriyo bu buraya takılamaz die bide droitler en kolay hangi gemiyle 6 seviye olur yani en kolay seviye atlar

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

İlk olarak acil,hemen bakın gibi isimli konular açmak yasaktır.

Sorularınıza da gelirsek konfigürasyonu tekrar sıfırlarsanız sorun çözülecektir.Düzelmezse çerezlerinizi temizleyiniz.Droidlerinizi de en hızlı özellikleri en düşük gemi ile seviye atlatabilirsiniz.Yani phoneix ile fakat canı az olduğu için genelde leonov gemisi kullanarak droid kasılır.

İyi forumlar

3. En kolayı phoenixtir.15 dakikada yapyıroum.

4. تأثير

تأثير User

Yukarıda konfi değiştirme tuşlarının yanında konfi sil tuşu var buna basarsanız sorun düzelir. Droitleri 6. seviye çıkarmak için en iyi gemi leonovdur. Diğer gemiler arasında çok fazla bir puan farkı yok ve ayrıyetten diğer gemilerden daha fazla hasar puanına ulaşacağınız için çok daha hızlı olmuş olur.
    @LastShot12345

5. Beni niye etiketliedin :)

6. تأثير

تأثير User

Siz de görün droit kasarken bu taktik daha etkili diye

7. Haa teşekkür eederim fakat en iyis phoenix diye biliyorum en küçüğü en iyisi diye bilioydum

8. تأثير

تأثير User

Doğru leonovdan daha fazla puan alır fakat bu fark hem çok az hem de leonovun eski haritalardaki avantajından dolayı en iyisi olma özelliğine sahip :)

LastShot12345 bunu beğendi.
  9. Aynen çok haklısınız

تأثير bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.