Destek Ekipman

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _TİLKİ_REİS_[TC™] tarafından 6 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. [​IMG]

Ekipmana girdiginde şifreli olsaydi biri senın şifrenıde çözse bile ekipmandan bişi satma olayıda olmaz

çünki giriş şifresi fark ekiman şifresi farklı olacak

aklıma böyle bişi geldı sizlerle paylaştım

2. Merhaba ,

Daha önceden açılmış benzer konular var. Bölüm içinde arama yaparsanız bulabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. Sırf hesabı çalıp satma olayları için bu kadar insan bi de bunla mı uğraşacak :) .Eğer koymak isteyen koyuyorsa, şifre şartı yoksa varım ama diğer şekilde herkeste olması zorunlu olursa yokum. Misal verirsek sürekli ultimate battle Arena'da takılan biri olarak bununla uğraşmak bana zor gelir. düşüncem -1 iyi forumlar.

Bu arada anket de ekle.

4. Kıyamet adminimin dediğine göre böyle bir konu mevcutmuş yorum yapma gereğide yok sanırım.

Yinede yorum yapacak olursam ben her seferinde bununla uğraşamam.

5. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Bu bölüme açılan konulara anket eklenmesi şarttır. 24 Saati geçmesine karşın Anket eklenmemesi ve Forumda benzer konu bulunmasından dolayı , konu kilitlenerek arşive alınmıştır

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.