Ekipmana Giriş Sorunu

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve BλƦØИ_ッ tarafından 14 Nisan 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 1 ay oldu ekipmanıma giriş yapamıyorum video resim her türlü şeyi destege gönderdim merkezi ekip 1 aydır bir sorunu çözemiyorsa bunun tek sebebi sorunla ilgilenmiyor olmaları
    NİMESİS - BAHAR SABOTAJI VE ŞİMDİDE GALATİK ÇEKİŞME etkinliklerinden yararlanamıyorum
    destek artık ticketlerime cevap bile vermiyor canları isterse 1 hafta sonra tmm bakacaz diye cevap veriyorlar o kadar panel elinizde oyun yazılımları elinizde şu sorunun bu kadar uzun süredir çözülmemesin sebebi nedir çok merak ediyorum gelen birçok etkinlikten yararlanamadım ve gerekli yeni şeyleri veya modul tarzı şeyleri kaçırdım destek paketleri ve vip indirim katlayıcı paketlerini saymıyorum bile yönetim zararımı karşılayacak mı diyorum öyle bişey yok diyorlar sorunumu çözün 1 ay oldu diyorum çözmeyiz diyorlar bigpoint şirketi el degiştirdiginden beri oyuncuların hiçbir sorunu ile ilgilenmiyorlar 1 aydır bir sorun çözülmüyor ise diyecek hiçbişey yok buraya yazmak hiçbişeyi degiştirmeyecek can sıkıntısından yazıyorum işte sanırım 2024 yılında felan düzelecek bu sorun

2. kaptan34

kaptan34 Board Administrator Team Darkorbit

Hesabınızı bizzat incelemelerimin ardından merkez ekibe ilettim. Yazılım kaynaklı bir sorun olduğu için yetkimiz olsa dahi işi çözemiyor.
    Destek tarafından bu durum size defalarca anlatıldı.

3. Hersey zamana bağlı o halde beklemekten başka çare yok sanırım destektekten gelecek mesajı bekleyeceğim sorun duzelene kadar idare edeceğim o halde konuyu kilitleye bilirsiniz iyi çalışmalar