Ekipmanlara Şifre GÜVENLİĞİ !

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MΛçΛVΛŁΞ__√яµ tarafından 6 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

ENVANTERE ŞİFRELEME SİSTEMİ GETİRİLSİNMİ ?

1. EVET

oy sayısı 1
    20,0%
  2. HAYIR

oy sayısı 4
    80,0%
  3. GELİŞTİRİLEBİLİR

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle merhaba ben şu şekilde bir öneri düşündüm hem güvenlik açısından iyi hemde çar çalmayı birazda olsa önlemek

Hangarlarımıza Şifre Güvenliği

Bu Nasıl bir şeydir ?
    Olay adı üstüne Gayet basit Ekipmanlarımıza Girerken şifre İstiyecek Şuanda görsel anlatım yapacak durumda değilim anlatarak geçiyorum

Envantere Girerken Şu yazıyla karşılaşacaksınız :

ENVANTER ŞİFRENİZİ GİRİNİZ =
    Örnek : 5555

Eyvah Şifremi unuttum nolacak şimdi ? Telaşa gerek yok
    Hesap Giriş şifrenizle hangara girebilirsiniz

Aslında diyeceksinizki Şifreyle adam hangara giriyor hesabı genede soyar eder Ne olacak ?

Açıkcası benimde burada henüz net bir fikir yürütemedim sizlerin Güzel fikirleri olursa konuya eklerim Aslında çar çalınmalarının Tamamı Takas işlemi yaparken gerçekleşiyor burdada Şifre veripte takas yapan kişi sayısı %20 Direk Epostaları atıpta çaldıranlar ise %80

Yani Çok sağlam bir açıklama olamadı aklıma geldiği kadarını yazdım Hesapların sorumlulukları kullanıcıya aittir tabiki buna birşey diyemeyiz ama Böyle bir güvenlik oyuna birşey kaybettirmez diye düşünüyoum

2. Mr.User

Mr.User User

Şifreni kimseyle paylaşmazsan böyle bir fikri geliştirmek içinde çabaya gerek kalmaz. Kaldı ki, GİŞ kurallarına göre hesap devri veya 3. kişiye hesap bilgilerini paylaşman yasak. ( Girde 3-5 yaratık kes demek arkadaşına). 1. kişi Darkorbit. 2. kişi sen oluyorsun. 3. kişide çevrendeki herkes:)

3. gereksiz bi şey arkadaşın da dediği gibi giş kuralları 3. kişiyi kabul etmez ayrıyetten lf4 ler vb önemli itemler satılmıyor droitler de dahil zaten gemiyi soymak isteyen tek elit ile droitleri sata bilir bu da senin şifreni 3. kişiye vermemen gerektiğini hatırlamak için bi ders olur

4. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Bu tarz konular mevcuttur.Lütfen onlara destek veriniz.

Keyifli forumlar

5. Envantere şifre koyulması tabikides son derece mantıklı birşey...Hemen hemen 2008 yılından beri bu envantere kilit şifre konuları açılmıyor ama yapılmıyor neden ?

Yıllarca düşünüp durduk darkobit neden böyle birşeye izin vermiyor diye..

Fakat işin iç kısmını düşünürsek...Darkorbit onu bile düşünmüş..Eğer bu sistem gelirse.

Artık herkes daha çok hesap takas etmeye başlıcak..Sonuçta envanter şifreli olduğu için adama gir bak hesaba dicek oda ona hesabını vericek böyle böyle hesap takas işlemleri daha çok olucak.

Ve herkes 0 emekle hesap satma veya hesap takas yöntemiyle daha çok çabuk gelişicek kimse artık 0 dan kasmıcak..Yani diyeceğim o ki eğer envanter kilit sistemi gelmiyorsa bu yüzdendir adamlar herşeyi iyice düşünüp öyle oyuna dahil ediyorlar.

6. Merhaba ,

Bölümde daha önceden açılmış benzer çeşitli konular mevcut. Bölüm içinde arama yaparsanız bulabilir desteklerinizi sürdürebilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.