Ekipmanlarımızı gemiden gemiye aktarabilir miyiz?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ._UzAyyOlCuSu_. tarafından 18 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Başlıkta söylediğim gibi ekipmanlarımızı (LF-2,LF-3,LF-4 vb. vb. vb. ...)bir gemiden bir gemiye aktarabilirmiyiz?

2. oyunda şimdilik böyle bi uygulama yok dostum :) kendi hangar binaların arasındaki gemilere taşıyabilirsin ama :)

3. işte 2. söylediğini sordum :) Ama nasıl taşınır ben yapmaya çalıştım olmadı 1.hangarımda CITADEL , 2.hangarımda VENGEANCE var.

4. onu taşıyabilmek için önce kullanmak istediğin ekipmanı 1. gemiden çıkarman lazım (2 konfisindende) sonra 2. gemine yerleştirebilirsin :) bazen sayfayı yenilemen de gerekebiliyor :)

5. Merhaba ,

Cevap veren üyemize teşekkürler.

Aktif olan hangar'dan ekipmanları çıkarttıktan sonra kullanacağınız hangar'a tıklayıp etkinleştirmeniz gerekiyor. Daha sonra o hangar'ın ekipman bölümüne girip malzemeleri yerleştirebilirsiniz.

İyi forumlar.

6. Teşekkür ederim,oldu.Bu konu kilitlenebilir.

Aynı anda mesaj yolladık :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 May 2014
  7. Merhaba ,

Rica ederim cevap veren üyemize de teşekkürler.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.