EKLENTİ SORUNU

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve уєηι●¢єяι_[45] tarafından 18 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba ben maxthon tarayıcı kullanıyordum ama firefox kullanmaya karar verdim.firefoxtan başla diyince oyunda flash player yüklü değil diyor yükledim kurdum ki vardı zaten bir daha kontrol ettim ama sorunun dakr orbit in firefox eklentilerinde ekli olmadıgını gördüm nasıl ekleyebilirim ?

2. SİSTEM

SİSTEM User

Benim bildiğim bu şekilde darkorbitin bir eklentisi yok firefox değilde opera indirip denerseniz hem daha rahat oynarsınız hemde eklentisi olmaz zaten bir eklenti yok.

3. Opera yı sevmiyorum pek,giriş ekranında başla dedigimde siyah ekran açılıyor flash yüklü degil şurdan yükle diyor kaç ekre yükledim zaten vardı

4. SİSTEM

SİSTEM User

Mozillaya yeni yüklediyseniz pc yi kapatıp açmadan aktif olmayabiliyor birde kapatıp açarak deneyiniz.

5. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Firefox'a özel darkorbitin bir eklentisi yoktur. Firefox dan flash player eklentisini yüklemeniz gerekmektedir yada farklı bir tarayıcı deneyebilirsiniz.

İyi Forumlar

6. Virüs programı (Eset nod 32,...) kullanıyorsanız onu devre dışı bırakıp birde öyle deneyiniz.

7. Merhaba ,

Açık olmak gerekirse oyun için genel olarak Chrome , Yandex , Maxthon gibi tarayıcılar tercih ediliyor. Benim de tavsiyem Yandex olacaktır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.