Destek Ekran Çözünürlüğü???

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ALUCARD-BeRsErK tarafından 19 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İyi günler,
    Ben oyunu laptoptan oynuyorum ama laptop şu günlerde bir ayağı çukurda gibi. Ben de masaüstü bilgisayar alacağım. Peki neden anlatıyorum bunu size?
    Sorum şu; benim oyun ekranımda gemim çok yer kaplıyor, ancak malum video izleme sitesinden, Jackpot ve baskın videolarını izlerken, adamların pencereleri, slotları benim pencerelerden daha az yer kaplıyor. Yani adamların ekranda görüş alanları daha fazla. Şimdi bu durum, ekranın boyutu ile mi yoksa ekran çözünürlüğü ile mi alakalı? Öyle bir görüntüm olabilmesi için, ekranım ve ekran çözünürlüğüm kaça kaç olmalı?
    Saygılarımla.
    (NOT: anlatamadıysam eğer, resim de yükleyebilirim. )

2. Maqa67

Maqa67 User

Merhaba F11 le dene

3. Aynen akrabamın bilgisayarı ultrabookdu senin dediğin olaydan oluyordu...

4. çözünürlüktür , masaüstü sağ tık yap ekran çözünürlüğünü buraya yaz arkadaşlar yorumlar zaten.

5. Merhaba ,

Aslında monitör ölçüleri ile ilgilidir. Yani 17 " , 19" , 21" vb. gibi çeşitler var. Mesela 17" ile 21" arasında illa farklar olacaktır. Çünkü son yapılan değişiklik ile oyunda çözünürlük ayarlama kaldırıldı. Sistem bilgisayarınızın ekran çözünürlüğüne bağlı olarak oyundaki ekran ölçülerini otomatik olarak ayarlıyor.

İyi forumlar.

6. 1280x800 ekran çözünürlüğüm. o zaman yeni makinada bunun üstü olmalı.
    Peki kaç olmalı bu çözünürlük? ( Net bir cevap olursa sevinirim )
    Bu arada f11 yapınca, tam ekran oluyor, o kadar. yoksa başka bir şey mi olmalıydı?

7. Merhaba ,

İnternet üzerinde araştırabilirsiniz. 17-19-21-22-23-24 .... diye gidiyor. İnç ne kadar artarsa o kadar büyük ekran olur. Böylece çözünürlük daha da yükseltilebilir.

İyi forumlar.

ALUCARD-BeRsErK bunu beğendi.
  8. dikduran1

dikduran1 User

ekran çözünürlüğü ile alakalı değil.. 16' 17' diye artan ekran boyutları oyunun sığacağı ekran anlamına gelir bir nevi.. senin çözünürlüğün 1260*768 olabilir laptop.. yani bu çöznürlüğe bu oyunu sığdır diyorsun.. ona göre simgler dosyalar ikonlar küçülür veya büyür...

9. Merhaba ,

Önce ki mesajımda belirttiğim gibi ilk başta monitöre bağlıdır. Yani monitör ölçülerine göre maksimum çözünürlükler değişmektedir.

İyi forumlar.

10. püfffff, kafam karıştı :confused::confused::confused::confused:
    o zaman şu soruyla kapatayım:
    2 gb ekran kartı ve 8 gb ramle, oyunu takılmadan oynayabilir miyim?

11. Merhaba ,

PC olarak sorun çıkmayacaktır fakat tarayıcı ve ayrıca internet bağlantısındaki sıkıntılar etkili olabilir.

Bir ekran düşünün bunun en ufağı 17" ve belli ölçülerde büyüyor. 19" ,22" ,24" v.b. şekillerde büyüyor. Şimdi 17 inç ile maksimum çözünürlük 1280x1024 olabilirken 19" ile 1800 x 1600 olabilir. 22" olan monitörde ise 1900 x 1600 vb. şekillerde olabilir. Böyle olunca görüntü alanı ve oyunda gözüken alanlar değişir.

Genel olarak 21-22" gibi bir monitör işinize yarayacaktır fakat yine de araştırmak lazım.

İyi forumlar.

12. dikduran1

dikduran1 User

3D oynarsın hemde.. flash oyun sonnuçta internet normal hızda iken senin bu ekran ve ram ile çok iyi oynarsın...

13. kıyamet adminim, bu konu net yanıt veren olabileceği için, konuyu bir müddet kilitlemesek olur mu?

14. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Konu hakkında bilişim teknolojileri hizmeti veren bir şubeyle görüşmelisiniz.Burada alacağınız cevaplar sonucu paranız zamanınız boşa gidebilir.Ve forumdada konuşulması doğru değil.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.