ekran görüntüsü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve orkun tarafından 2 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. orkun

orkun User

merhabe arkadaşlar bu 3d sürümü gelmeden önce oyunu şimdiki ekranımdan geniş görüyordum 3d geldikten sonra oyuna girdiğimde ise nikim ve ünvan uçuş düzenleri büyümüş oyun ekranını çok fazla işgal ediyor buna nasıl bi çözüm bulabilirim ben 2d oynamaya devam ediyorum bilgisayarım desteklemiyor ama ekran küçük bi halde ekranı geniş göremiyorum

2. Merhaba ,

CTRL tuşuna basılı tutarken mouse orta tekerini ileri geri hareket ettirip değişiklik olup olmadığını kontrol ediniz. Yakılaşma ve uzaklaşma oluyorsa en uzaklaştığı yere kadar ayarlayıp bırakın.

İyi forumlar.

3. klavyedeki + ve - tuşlarını da kullanabilirsiniz.

4. Merhaba ,

En son + ve - tuşları ile yakınlaştırma yapılamıyordu diye hatırlıyorum. :)

İyi forumlar.

5. Daha şimdi tekrar denedim oluyor administratörüm.

6. Merhaba ,

O zaman yeni 3D güncellemesi ile tekrar aktif edilmiş olabilir. Çünkü eskiden olmuyordu yani öyle hatırlıyorum.

İyi forumlar.

7. orkun

orkun User

o zaman chatin ve oyunun mini haritanın kısaca oyunun alayı değişiyor ben sadece bu yeni sürümle birlikte nikin bu kadar büyümesi ve ekranı büyütmelerini anlamıyorum 3d oynayan oynasın kardeşim 2d leri neden elliyorsunuz ekrana yan yana 3 gemi sığmıyo böyle iş mi olur başka yapabileceğim bişi var mı peki ?

8. Merhaba ,

Ekran görüntüsü ekleyebilirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz. Normalde sizin bahsettiğiniz şekilde ekranı kaplacak şekilde bir oyun durumu yok.

İyi forumlar.

9. Merhaba ,

Siz oyunu 2D olarak oynasanız'da normalde başkaları yani 3D olarak ayarlayanlar sizi öyle görecektir. Sanırım bu 2D ve 3D arasındaki görsel farklardan dolayı 2D'de bu şekilde gözüküyor.

Ayrıca bu yazdıklarım sadece tahmin bir kesinliği yoktur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.