ekran kartı ve işlemci

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Düzenbaz tarafından 3 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Düzenbaz

Düzenbaz User

arkadaşlar laptop um bozuldu yenisini almam lazım bu oyun için kalabalık savaşlarda

i3 7020u işlemci
    4gb ddr4 ram
    2gb gt 940mx ekran kartı veya 2gb amd radeon 520 ekran kartı

i5 7200u işlemci
    4gb ddr3 ram
    paylaşımlı intel hd graphic 620 grafik kartı

bu sistemden hangisi kalabalık savaşlarda daha iyi sonuç verir. Şimdiden teşekkürler.

2. 1. Seçenek.
    2. Seçenekten pek emin değilim denemen lazım ama 1. garanti

Son düzenlenen: 3 Kasım 2018
  3. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Bence en iyi seçenek her ikisinin karışımı olacaktır. i5-7200u ve gtx 930MX\940MX kombinasyonu en uygun seçenek olabilir.

i3 işlemci bir çok durumlarda hem normal kullanımda, hemde oyunlarda size yeterli olmayabilir. Şahsen şuan kullandığım dizüstü bilgisayarım İ7-7500U işlemci ve GTX 940MX grafik işlemcisi mevcut. Ama oyunun kendi kullandığı oyun motoru- Flash Player bilgisayarımın işlem gücünün tamamını kullanmıyor ve çok fazla öğenin ekranda olduğu durumlarda FPS düşüşü yaşanıyor.

İyi forumlar.

4. i5 7.nesil 8gb ram 1050gtx var fps yine 20 yine 20, pc ile alakasi yok browser tabanli olunca verim alinmiyor

5. ben i7 4770k ve gtx 1050ti ile oynuyorum. Cok kalabalık savaslarda takılma oluyor. aynı bilgisayarla forza horizon 4ü sorunsuz oynarken darkorbiti tam olarak oynayamıyorum

6. Düzenbaz

Düzenbaz User

böyle bir kombinasyonu bende yapmak isterim ama bütçe kısıtlı olduğu için anca bu iki sistemden birini seçmek zorundayım . bu iki sistemden hangisini önerirsiniz

7. Düzenbaz

Düzenbaz User

cevabınız için teşekkür ederim. sizin PC de baya iyimiş ama suanki bozulan laptop ile savaşlarda hareket bile edemiyordum millet savaşırken benim gemi donup kalıyordu. en azından biraz daha iyi bir PC almam lazim. birde siz yüksek ayarlarda mi oynuyorsunuz

Son düzenlenen: 4 Kasım 2018
  8. Mcqeen

Mcqeen User

Tarayıcı destekli bir oyun olduğu için GPU en fazla %20 veya 30 kullanıyor. Bu bazen düşüyor. İşlemci olarak da zaten %30 ve %40 arası kullanıyor.

İndirmeli bir oyun olmadığı için durum böyle.
    Oyunun kendine göre bir optimizasyonu yok.
    Sunucular hala birleştirmeleri kaldıramıyor.
    Bazı haritalarda buglar çok fazla. Yaratıkların uzakdan vurması gibi.

Bu oyun zor düzelir:p

9. Düzenbaz

Düzenbaz User

önceden masa üstü intel core 2 Duo işlemci ile 3d güncellemesi ve diğer gelen yenilikler gelmeden önce çok rahat oynuyordum ama şuanda hem PC ye hemde ınternette çok fazla yük biniyor.
    ben oyunu düşük ayarlarda oynuyordum siz yüksek ayarlarda mi oynuyorsunuz

Son düzenlenen: 4 Kasım 2018
  10. Düzenbaz

Düzenbaz User

aynen indirmeli olsa daha iyi olurdu. oyunda yukarıda yazdığım iki laptop arasında bir fark olur mu