Ekran kartı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve osmanvayvalak tarafından 13 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. hangi marka ekran kartını almalıyım fark edermı

2. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Konu uygun bölüme taşınmıştır. Buradan bilgili arkadaşlar size yardımcı olur.

İyi Forumlar.

Rehber bunu beğendi.
  3. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

ben asus tercih ederim:)

OĞUZKHAN bunu beğendi.
  4. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Bi ara banada pc toplayalım bakalım ne kadar tutacak bu pc nin taksitini bitirdim şimdi yenisi lazım bu işe yaramıyo :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Temmuz 2016
    ÈrroR_™ bunu beğendi.
  5. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

konu acin bence, daha bilgili arkadaslarda var hem bizde yararlaniriz:D ama klasik simdikiler genelde i7 intel ve asus falan:)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Temmuz 2016
  6. BySalavat

BySalavat User

Modum pc için bütçe söyleyin ben yardımcı olabilirim :)

7. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Marka v.s. önemli tabi ki fakat asıl önemli olan BIT değerleridir. Şahsen aslında Nvidia ya da Nvidia chipset'li olanlar iyidir. :) BIT olarak şu an için 128 ya da 256 bit idare eder.

8. Markadan önce özellikleri incelemek lazım. Örneğin bellek arayüzü genişliği (bit) ve hafızanın yanı sıra çekirdek hızını da göz önünde bulundurmak gerekiyor.

Tabi markaların belli avantajları da bulunuyor :) örneğin Asus Strix serisi soğutmada oldukça başarılı.

Bu biraz da nesile göre değişiyor. Mesela Asus'un eski ekran kartları soğutma konusunda o kadar da başarılı değildi. MSI ekran kartlarına göre.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.