ekran uzaklığı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •ƒєянαт• tarafından 9 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bazı fotoğraflarda görüyorum darkorbitin ekranını uzaklaşıtırıyor zum gibi mesela nasıl yapıyor daha iyi etrafını görüyorlar nasıl oluyor lütfen yardımcı olabilirmisiniz ?

2. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Tarayıcının ayarları ile yapıyorlar.

Keyifli Forumlar

3. skayra1

skayra1 User

modum zahmet olmassa bu ben firefox kullanıyorum nasıl ayarlandıgını biliyordanız yazarmısınız veya link versenizde olur.windowstan 1024*768 de oynuyorum. daha yuksek çözünürlük boyut denedigimde yinede olmuyordu. cunku bazen oyle zaman oluyorki birileri haritamda , ekranımda yok fakat bana vuruyor paso. ben adamı goremezken adamlar bana kilit atıp vuruyorlar. demek buymus sebebi . yardım ederseniz.

4. ayarları nasıl oluyor yada video yoku
    ?

5. Merhaba ,

Google'da arama yaparsanız bilgi bulabilirsiniz diye tahmin ediyorum. Normal olarak oyun ayarlarında bu tür fonksiyonlar kaldırılmıştı.

İyi forumlar.

6. hacılar o ekranın genişliği pc'nin inçiyle alakalı 19 inçlik bir ekranda oyun daha geniş açıyla oynanabilir

7. ben 22 inch bır ekranda ounuyorum haritanın hemen hemen her tarafını görüyorum, ama genede bazen harştanın diğer tarafındaki adam bana vurabiliyor:D:D herhalde flash hatası yani tabiikide D.O te göre çünkü D.O in hiç hatası olmaz bu konularda T.R de internet yavaş pc ler eski model eh bide üstüne ts. kullanıyoruz yanında müzik açıyoruz tabiikide çerezleride temizlemiyoruz onun için oluo onlar dostlar bilginiz olsun:D:D:D

titans___ ve skayra1 bunu beğendi.
  8. Nefes

Nefes User

Merhaba

Arkadaşlarımız yazmış evet doğrudur monitör inç ile alakalıdır 17 inç ile 22 inç arasında bir görüntü farkı vardır oyun dahilinde büyük ekranda her zaman ekran genişliği sağlanabilir ama bunu 17 inç ekranda yapamazsınız konıya gerekli cevaplar verilmiştir kilitlnemesi uygun farklı sorularınız olursa lütfen sorunuz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.