ekran video kayıt programı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Master0735 tarafından 25 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Master0735

Master0735 User

bunu buraya yazmam doğru mu bilemiyorum ama iyi bir ekran video kayıt programı önerebilecek olan var mı?

2. Merhaba ,

Benim önerebileceğim CamTasia ama daha bir çok video çekme programı mevcut. Daha iyi yardım alabilmeniz için konuyu uygun bölüme taşıyorum.

İyi forumlar.

3. Badicam oldukça basit

4. Master0735

Master0735 User

bandicam kasma yapıyor

5. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Bilgisayarınız kaldırmıyorsa basit ama fazla kasmayan Freez screen video capter programını indirip deneyebilirsiniz.

Basit ,anlık olayları yakalamak için ideal ama profosyonel video çekimi olarak işinizi görmeyebilir.

İyi forumlar.

6. OBS benim favorim. Fakat indirirken normalini değil, classic versiyonunu indirmeniz gerek. Diğer türlü kasma yapar, fakat classic indirebilirseniz sıfır kasma.

Eğer yine fps düşüşü olursa ayarlarını kurcalayıp bitrate'i düşürmeye çalışın. Zaten program türkçe, kolayca halledebileceğinizi düşünüyorum. Yapamazsanız buraya yazın.

7. Bandicam olabilir. Şu ana kadar hep onla video almışımdır. Da kurduktan sonra ayarlarını düzeltmen gerek. Normal olarak 30 fpsde kayıt oluyor. Onu 60 veya 100 e kadar çıkartabilirsin o zaman kasma yokmuş gibi oluyor :)

8. HyperCam2 eski bilgisayarımda kullandığım en az kasma yapan programdı, ne kadar kaliteli çıktı alırsınız orası meçhul.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.