Ekran yakınlaştırma uzaklaştırma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TysberG tarafından 4 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. TysberG

TysberG User

Öncelikle Admin ve Fm arkadaşlara iyi görevler dilerim size bir sorum olacaktı oyunda ekran yakınlaştırma uzaklaştırma olmadığını biliyorum fakat yaptığım birşeyle ekteki resimdede görüldüğü gibi ekranı istediğim kadar uzaklaştırıp yakınlaştırabiliyorum bunda herhangi bir sorun teşkil edermiyim sonuçta haritanın bi ucundaki kişiyi işaretleyebiliyorum herhangi bir şikayette hesabımda işlem olurmu ? Cevabınızı bekliyorum iyi görevler.[​IMG]

2. Merhaba ,

Bu yakınlaştırma yada uzaklaştırma değil aslında. Flash Player'ı küçültüp büyütmek diyebiliriz. Bildiğim kadarı ile alan değişmiyor sadece genel flash player çerçevesinin içindeki objeler küçülüyor. Mesela pencereler , gemi , npc , slot çubuğu v.b. şeyler ufalıyor fakat alan aslında aynı gözüken alan genişlemiyor.

İyi forumlar.

3. WolfWar

WolfWar User

Kardeş nasıl yaptın bize de öğret :D

4. VΛLVE™

VΛLVE™ User

Aslında bir bug bence
    sanırım 4-4 haritasını böyle yapmışlar

5. TysberG

TysberG User

Alan aynı değil aslında uzaklaştıkça haritada genişliyor iki resimde anlatayım size;

Mesela bu normal oyundaki halimiz alan kısıtlı

Ama burda resimde gördüğünüz gibi ekran daha geniş ve köşedeki oyuncuyu işaretleyebiliyorum

Bir sorun olmadığı sürece benim içinde sorun yoktur sadece bilgilenmek istedim iyi görevler.

6. WolfWar

WolfWar User

Şunu nasıl yapıyorsun bizede söyleyeydin iyiydi :D

7. TysberG

TysberG User

Sorun olmadığını söylerse yetkililer paylaşıcam zaten :)

cяαzψ•usκudαяlı ve WolfWar bunu beğendi.
  8. Sorun olmaz bence çünkü oyunun bi hilesi veyahut bugu değildir. Bunu arıyorum bende yardımcı olursan sevinirim kardeş

Bu konu üzerinden anlatırsan sevinirim. Başka bir konu açarsan bulamayabilirim veya buraya linkini atarsanda çok makbule geçer gerçekten. Konuyu izlemeye aldım :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Haziran 2015
    WolfWar bunu beğendi.
  9. VΛLVE™

VΛLVE™ User

bu bir flash player bugu bence

nasıl yaptığını mesaj olarak atar mısın :D

10. WolfWar

WolfWar User

Tsy kardeş sen çaktırmadan al şu 1m uri yi nasıl yapıyon söyle bana :D

11. Hadi be kardeşim at artık şunu :D

12. nasıl yapıldığını anlatır mısın ?

13. Prophecy

Prophecy User

nasıl oluyor bu?

14. 6tarik59

6tarik59 User

güzel kardeşim :D sadece nasıl yaptığına dair ufak bi fikir versende yeterli :D

15. Prophecy

Prophecy User

aynen

16. WolfWar

WolfWar User

Adam belki taktiği kendine saklicak. (Sen bana söyle kardeşim) Rahatsız etmeyin adamı.

17. bunu bilmiyenmi var google chrome :D

18. 6tarik59

6tarik59 User

haha :D çok düşüncelisiniz :) kimseye söylemesin kendine kalsın boşverin :) (özelden yazdım kardeşim :D )

chrome ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Haziran 2015
    WolfWar bunu beğendi.
  19. ben anlatsam uzun sürer tarayıcı olarak chrome kullan internette biraz araştır google chrome piksel genişletme veya çözünürlük geniletme vb.

20. 6tarik59

6tarik59 User

çok araştırdım :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.