ekranda çıkan özel teklif nasıl kapanır?

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve GERİ_DÖNDÜK_[CAN] tarafından 23 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. benım sorum bu ekranda cıkan özel teklıfle alakalı bunu kapatmanın bır yolu var mı her port atladıgımda karsıma cıkıyor sınır bozucu bırsey

2. Mr.User

Mr.User User

Duyduğuma göre satın aldınmı bir daha çıkmıyormuş :)

3. Malesef kapanmıyor ama bir süre sonra kendiliğinden kayboluyor

4. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Şu an için bir yolu yok sizi tam zamanlı bir oyuncu olarak anlayabiliyorum aynı sıkıntıyı bende çekiyorum. Satın aldığımda gider diye düşündüm fakat Mr.User'ın dediği gibi olmadı başka bir teklif geldi.

İyi forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
  5. Ahahaha DarkOrbit peşinizi bırakmamış :D

6. Aliens

Aliens User

Evet; hep bir üst teklifi sunuyor. :) Şahsen hiçbir engellemesi olmadığı için bunu baskı gibi görüyorum ve doğru bulmuyorum. Çünkü ekranın önemli bir kısmını işgal ediyor ve oyunun hareketli olduğu zamanlarda ekstra birde onu kapatmak için zaman harcıyoruz ki bazen bu bize bir şeyleri kaybettiriyor. Bu yapılan zorlama hareketi şahsen kınıyorum.

7. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Tarayıcı ayarlarınızdan pop-up reklam çıkmasını kapatınca bu pencerenin tekrar gelmediğini belirten oyuncularımız mevcut. Siz de bu çözüm yolunu deneyebilirsiniz.

İyi forumlar.