Ekranda gemi hizinin görünmesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve winexam tarafından 9 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. winexam

winexam User

Ekranda gemi bölümünde kalkan, darbe puani gibi gemi hizinin da goruntulenmesinin bir yolu varmi acaba ?

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Nedemek istediğinizi tam anlayamadım ama resimde görülen kısımda gemideki özellikler yazmaktadır.

3. Prophecy

Prophecy User

Nefes modum oyun içinde yazıyor ya onu diyor arkadaş ve olabilir :)

4. winexam

winexam User

Oyun clienti ekraninda sag ustte gemi bolumu var. orda geminin kargo,zirh,s
    lah cephane ... bilgilerivar. o bolumde gorme sansimiz varmi demistim.
    Otomatik hiz gelistirmesi aldim. ama hizi orda goremiyorum. Surekli hiz jeneratorleri gelistirildi diyor ama gelismeyi goremiyorum.
    onun icin sormstum

Neyse oyunda yok sanirim. Ben biryerlerden ayarlardan aciliyor filan diye dusunmustum. onun icin sordum.
    Belki ilerde eklerler.
    Cevap erdiginiz icin tesekkur ederim.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 Temmuz 2014
  5. Prophecy

Prophecy User

güncelleme fikir havuzunda konu aç bunla ilgili bence

6. winexam

winexam User

Haklisiniz, hemen aciyorum.

7. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Gemi hizları kulandığınız gemilere göre değişmektedir örneğin goliat kulanıyor iseniz vega sizden daha hızlıdır

Keyifli forumlar

8. Nefes

Nefes User

Merhaba
    Merhaba

Sizin demek istediğinizi anladım siz resimde görülen cpu kullanıyorsunuz ve sizin aldığınız çöplerden çıkan hammaddeler ile otomatikman geliştirme yapıyor ekranda sadece üstte geliştirme yapıldığında yazar.

9. winexam

winexam User

Evet aynen...

10. Nefes

Nefes User

Merhaba

Yazdığım gibi siz geliştirmeyi göremezsiniz yani bir nevi şöyle anlatayım skylaptan premerium gönderdiniz ve besleme olarak jenaratörlerinizde kullandınız bu cpu yu taktığınızda siz oyun oynarken aldığınız çöplerden çıkan hammaddeler zenginleştirilerek bunu jeneratörlerinize iletmekte yani otomatik roket veya lazer almak gibi gemi bunu siz yapmadan kendisi yapar sanırım bu daha açıklayıcı olmuştur.

11. winexam

winexam User

Demek istediginizi anladim Tesekkur ederim.
    Ben o gelistirmenin gemiz hizina olan etkisini gormek istemistim. Yani aldigim parca bir isime yariyormu, yariyorsa ne kadar ise yariyor. onu gormek istemistim.

Sanirim gerekli olan cevap lari aldim.

Katkilarinizdan dolayi sizlere tesekkur ederim.

12. Nefes

Nefes User

Merhaba

Ben teşeKkür ederim yanlız şunuda bilmenizi isterim hız jenaratörlerine gücü diğerlerinden daha iyi olan premerıum taşı koyduğunuzda daha çok verim alırsınız gemi performansınızı %20 arttırmaktadır öğrenebilmeniz içinse gemiyi beslemeden ve besledikten sonra aradaki farkı hissedebilirsiniz lütfen deneyin.

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.