Bug / Oyun hatasi Ekranda görünmeyen gemiden hasar almak

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ateistkeci tarafından 22 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ateistkeci

ateistkeci User

Az önce yaşadım ve daha önce çok kez yaşadığım bir sorun; birisi bana sıkıyor ondan kaçıyorum aramızda mesafe açmama rağmen roketleri, lazerleri bana ulaşabiliyor ancak ben sıkarken menzil dışı oluyor. Sorun benimle mi alakalı yoksa oyundan mı?

2. Lag ile alakalı. Muhtemelen kaçmadan önce ateş etmiş ama sizin ekranınıza kaçtıktan sonra düşmüş.

3. ateistkeci

ateistkeci User

Bende başta lag olmuştur demiştim de beni patlatana kadar devam etti bu sürekli olarak

4. gidip
    gidip yaratığı kesmelisin , muhtemelen lagdan arkadaşın da dediği gibi.

5. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Sorununuz büyük ihtimalle Lag dan kaynaklanmaktadır. Çerezleri temizleyip tekrar kontrol edermisiniz. Aşağıya gerekli konuları bırakıyorum. Eğer aynı sorunu tekrar yaşarsanız o anın Ekran Görüntüsünü alıp bizimle paylaşın lütfen

Bağlantı Sorunlarına Sıralı Çözümler
    DNS Ön belleği Temizleme S.S.S * Önemli

Konunuzu gerekli cevabı vermeniz için açık tutuyorum.

İyi forumlar.

6. ateistkeci

ateistkeci User

Sorun o an oldu bir oyuncu ile olunca sonrasında da tekrar yaşamadım şu ana kadar

7. legendw.

legendw. User

Bende de oluyor arada. LAG dan kaynaklı bir durum maalesef

8. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Tarayıcıların çoğunda ayarlar kısmında ''Kapattıktan sonra temiz bir başlangıç'' seçeneği var. (Ben öyle yazıyor en azından :p ) Bu seçeneği işaretlerseniz tarayıcınızı kapattıktan sonra çerezleriniz otomatik olarak temizlenir. Lakin sık sık el ile genel bir temizlik yapmakta fayda var hem makineniz için hemde oyun tecrübeniz açısından yararlı olacağı kanaatindeyim.

İyi forumlar.

9. ateistkeci

ateistkeci User

Alışmak gerek yani bir ttnet kullanıcısı olarak :(

Çerezleri temizlemek sıkıntı oluyor ya :D en azından sık sık yapmak bir sürü ayar falan gidiyor girişler gidiyor ya :( yapacağım ama belirli aralıklarla teşekkür ederim :)

10. InYourFace

InYourFace User

Valla ben lag olduğuna inanmıyorum solace var hız modulüm var adam sayborgla taaa uzaktan sıkıyor bana ve genelde portala yaklaştığımda sıkıyor lagla felan alakası yok.
    Bu arada serverimde ilk 10 da bot kullanan bir oyuncu 7/24 botta oynuyodu şeref tecrübe herşeyi silinmiş generalden albaya düşmüş halen daha hile kullanıyor otomatik tıklaması var klan üssüne görünmezken kim var diye bakmak için yaklaşırken daha ben klan üssünü göremeden adam oradan beni seçip bana sıkıp kesti adamın puanları siliniyor halen daha hileye devam ediyor...Puan silme neyin cezası adam bütün hileleri kullanıyor puan silliyor DO ekibi sanırım adamın yatırdığı paralardan memnun sadece biraz ceza kesmişler birazdaha çalışsın yine para harcasın diye.

11. oben

oben User

bu genelde pvp de olan bir bugdur bunu biz yıllardır yaşıyoruz yeni oluşan bişey değil.bu durumun oluşmaması için size tavsiyem gittiğiniz istikametten ani yön değişimi yapmayın özellikle ema atarak bir ikinci husus ise mini haritadan hareket edin şöyleki mini haritadan atlamak istediğiniz portala duğru kaçın ve asla normal haritaya tıklamayın atlama kısa yol tuşuyla atlayın bu durum oluşmaz.garanti veriyorum.

MrWho bunu beğendi.
  12. InYourFace

InYourFace User

2006 dan bu yana oynuyorum bunun çaresi yok hadi onu geçtim neden ilk 10 daki botkullanan otomatik seçme kullanan adama puan silme uygulanıyor da kalıcı silinmiyor hesabı aklımın almadığı nokta bu...

13. Merhaba,

Konuya gerekli cevap verilmiştir.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.