eksen ışın regülatörü sorunu

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve ^^DΣΛD_DΣFIΛПT^^ tarafından 18 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bilgisi olan cevaplarsa sevinirim..geliştirme işine yeni başladım biriktirdim eir leri.fakat iki kısım olarak envantere almış.birinci kısmı bitirdi.şimdi elimde 3800 küsür adet var fakat geliştirme kısmında onları göstermeyim yetersiz miktar diyor.şimdi ben bu eir leri nasıl kullanabilirim..şimdiden teşekkürler

2. Resim atarsanız daha rahat anlayabiliriz.

3. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Belirtmiş olduğunuz sorun hakkında Ekran Görüntüsü atmanız durumunda yardımcı olabilirim.

İyi Forumlar.

Luminous bunu beğendi.
  4. ilginize teşekkür ederim.ekran görüntüsü almak için girdiğimde sorunun düzeldiğini gördüm.sanırım o esnada bir kaç lazer geliştirme aşamasında olduğundan öyle birşey yaptı.geliştirmeler bittmiş herşey normale dönmüş.tekrar teşekkür ederim

sorun çözüldüğü için konuyu kilitliyebilirsiniz

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 May 2020
    Luminous bunu beğendi.
  5. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Forum içerisinde art arda mesaj yazmak flood kapsamına girdiğinden yasaklanmıştır. Bu doğrultuda mesajlarınız tarafımca birleştirilmiş, konu çözüme ulaştığından kilitlenmiştir.

İyi forumlar dileriz.

^^DΣΛD_DΣFIΛПT^^ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.