Eksi Şeref Alma Hatası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ABUZİTTİN™PENSE tarafından 24 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba daha onceden ilk sıkmama rağmen eksi yedimle ilgili konu açmışdım ve bana söylenen supoorta baş vurmamdı ve de bende bunu yaptım ,ama aldım sonuc hiç bir şey oldu!
    Şimdi sorum ARTEMİSE TR severlerindeki en yetkili kişiye oyununzda olan bir hatayı(BUGu) isbatı ile birlikte size göndermem rağmen neden bu hatanın bana mal oldu zarar düzeltilmedi ?!

2. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

İlk sıkmanız önemli değil ilk sıkan kişi saldırıyı bıraktıysa savaşan kişi EMA kullandıysa savaş esnasında size kırmızı olabilir.

İyi Forumlar.

3. Supporta gondedim isbatda açık şekilde ilk sıkmadım , hedef geminin ema atmadığı ve ilk sıkan geminin hiç bir şekilde sıkmayı birakmadığı gözükmektedir.
    @Artemis. sizden yetkili agzidan cevab bekliyorum.

@Artemis. sizden cevab bekliyorum .

cevab bekliyorum sayin @Artemis.

Hala cevab bekliyorum :)
    @Artemis.
    @BP_KUZEY
    @-ThyPhon-

Yok mu bir mod , admin , support yetkilisi ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 Şubat 2018
  4. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Bu konuda destek ekibinden de buradan da yanıt aldınız. He konuya üst düzey yetkililer bakamaz. Bu konuda farklı bir açıklama yok.

İyi Forumlar.

5. sayin modum sizden cevab istemediyimi konuyu ilk acdigimda acik skeilde belirtdim :)
    SIzin verdiniz cevablari yeterli kabul etmeydiyimi burda acik sekilde belirtiyim (Sahsi degildir , yeterli gormuyor rutbenizi takim icersinde)
    bu konu acildigindan beri 25 gunden fazla sure gecti , sayin modum :)
    Bir soru size oyunun en yetkili kisisi kendi oyunun forumuna girmeyecek kadar mesgul mu ?
    Sanirsam kendisine iletilen sorulari cevablamak onlarin bir is vazifesi olmalidir (oyunla ilgili )
    Teknik ekibe iletilen mesajimda konu ile ilgili gerekli isbati vemrisdim ve teknik ekibin veridyi cevabdan menun degilim ve sahsi kanaatim bunun oyunun yazilimindaki bir BUG oldugudur.
    Teknik ekibin oyunun gelistriicsi olmadigini , bu oyunu kodlayan , tasarlayan ekib olmadigini dusunuyorum :)
    Yani oyuun isleyis algoritmasinda bir sorun - BUG var .
    Bunu belirtib gerekli hatanin duzeltilemisni istemek ve bu konun forumda diger oyucnularinda bu BUG yuzunden magdur olamamais icin konu acmak suc mu ? :)
    Sayin oyunun en yetkili amdinleri (bildiklerim)
    @Artemis.
    @BP_KUZEY
    @-ThyPhon-
    belki musait oldugunuz bir zamanda yetkilsii odlugunuz oyunun forumunda sizden cevab bekleyen oycunulara cevab vermek istersiniz :)

6. baska konulara cevab verib bu konuya cevab vemiyorsunuz :) sayin @Artemis.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Mart 2019
  7. cevab bekliyoruz sayin adminler :)

8. Bence @OĞUZKHAN 'ın verdiği cevap yeterince açık ısrar etmekle bir yere gelebileceğini sanmıyorum. İyi forumlar.

9. oyunda bir hata oldugun soylemek bunu isbatliya bilmek varken siz bana isarci diyorsunuz . Yarin yani sye sizin basiniza gelirse o zaman anlarsiniz belki .Oyunun kodlama algoritmasinda bir hata-BUG oldugu acik bunun kaptilmasi icin gerekli seylerin yapilmaisni istiyorum , ugradigim zararin telafi edilmeisni istiyorum , hakkimi aramak suc mu ?!

10. İsar etmenizdeki kastım sürekli forum görevlilerini yetersiz görüp daha yetkili insanlar istemeniz. Merak etmeyin zaten onlarda sizin görüşlerinizi veya problemlerinizi çağırdığınız kişilere rapor vermekteler.

Tabiki de hakkınızı aramanız suç değil fakat bunu sizinde belirttiğiniz gibi hata veya bug olarak teknik konulardaki sabitlenmiş bug ve yardım konusuna detaylarıyla eklerseniz yetkililer size yardımcı olacaklardır.

Uğradığınız zarar buradan değilde ancak support yetkililerinin çabalarıyla telafi edilir.

İyi forumlar.

11. support ekibinin bu oyunu kodlayan , yazilimini yazan ekib olmadigini dusnuyorum yani onlarda yeterli olgunlukta degiller (sahsi fikrim) , o yuzden ugradigim zararin onlar tarafindan degil Almanyadaki oyunu kodlayan teknik ekib tarafindan sorunun tesbit edile bilecegi dusnuyorum :)
    konuyu acmadan once zaten support ekibine yeterli isbatlarla bas vuru yapmsidim veridkleri cevab tatmine edici degil ne yazik ki ...

12. Bug Ve Yardım

Support ekibinin amacı size yardımcı olabilmektir. Onlarda teknik ekibe bildirmiştir.

Eklediğim konuda ayrıntılı bir yazı yazarsanız bu konudan daha yardımcı olacağına inanıyorum.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Şubat 2018
  13. "...
    biz artık size bu konuda yardımcı olamıyoruz.
    ..."
    supportdan gelen cevab umarim neden buraya yazdigimi nalata bilmisimdir

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Şubat 2018
  14. yaw Allah aşkına altı üstü işe yaramayan dandik dundik hile bot haksızlığın hat safhada oldugu bir oyun oynuyoruz neyin üst düzey yetkilisi olacak TBMM işi mi yapıyorsunuz MSB nin işini mi yapıyorsunuz ne sanıyorsunuz bu kadar büyütmeyin kendinizi altı üstü bir yetki verilmiş kendinizi kral sanmayın şu adminler yaptıgı görevde sanki devlet işlerini yapıyorum düşüncesine kapılmasınlar vallahi artık adamı güldürüyorsunuz.. artemis admin ne iş yapıyor kendileri millet vekili mi belediye başkanı mı vali mi nedir bu ne işi var bunun bu kadar her seferinde artemis yoğun artemis yoğun şurda 2 kelime bişi yazmak çok mu zor ne yoğunluğu var bunun biz sabah akşam çalışıp yorulup stres atmak için 1-2 saatimizi bu oyuna harcayıp bir şeyleri iyileştirme gayretine düşüyoruz siz bunu düzelttirmek için çok mu yoğun çalışıyorsunuz yoksa artık bizi kaideye almak istemiyor musunuz açık açık söyleyin derdiniz neyse bilelim her konuda laf cambazlığı yapıp durmaktan vazgeçin...

ABUZİTTİN™PENSE bunu beğendi.
  15. Neden böyle bir cevap verdiklerini bilmem mümkün değil fakat mantıklı bir açıklaması olduğunu düşünüyorum.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.