eksi şeref görevi sorunu

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve Oº°‘¨нєяση_мαχ¨‘°ºO tarafından 25 Nisan 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Eksi 8 milyon küsür şerefim var ama nedense eksi şeref görevini kabul edemiyorum lütfen yardımcı olun. İyi forumlar...

2. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Forum Takımı olarak bizlerin oyun hesapları üzerinde herhangi bir yetkisi bulunmamaktadır. Sorununuz ile ilgili Support ile iletişime geçerseniz size yardımcı olacaklardır.

İyi forumlar.

3. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Konuyla ilgili başka sorunuz yoksa kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

4. Viraaa

Viraaa User

eksi 8 milyon serefi nasil yaptin.daha dogrusu neden yaptin?

5. kardesım eksi şeref görevini alabilmek için diğer açık olan tüm görevlerini iptal etmen gerekiyor yoksa kabul edemezsin görevi mod dostum senide okuyupta cevap vermeye cagırıyorum konuları ve soruları

6. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Konuyu açan üyemiz eksi 8 milyon şerefi olduğunu belirtmiş olduğu için doğal olarak eksi şerefin neden olduğunu ve nasıl kurtulması gerektiğinin detaylarına hakim olduğunu düşünerek cevap verdim. Açık başka görevi olmamasına rağmen görevi alamıyorsa iletişime geçmesi gerektiği birim Support Ekibi çünkü :)

Eksi şeref görevi almanın şartlarını tam olarak bilmiyorsanız eğer aşağıda alıntıladığım metni okuyabilirsiniz.
    Daha detaylı bilgi için bu konuyu inceleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

.Paradoks. ve Manitu bunu beğendi.
  7. Ellerinize sağlık gerekli bilgiyi aldım görevleri kapatmamışım (Neden yaptın derseniz cubideyken rahatsız edilmekten hoşlanmamda ) Konu kitlenebilir teşekkürler ...

8. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konunuz kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.