Eksi şeref görevi ve genel değerlendirme...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve colordie123 tarafından 30 Mart 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba,

Öncelikle eksi şerefi aldığımdan beri cubide petin kamikazesini kullanmak artık zulüm bizlere, ne zaman cubiyi kesmeye çalışsam etrafımda bir sürü darbesi ve kalkanı zayıf oyuncular yüzünden eksi şerefi alıyoruz.

Çılgın cubikon etkinliğinden beri bir türlü düzeltemedik, bugün yine eksi 5 milyon alıp tekrar eksi şeref görevi almak zorunda kaldım.Sevgili modlar sizlerde bir oyuncusunuz ve empati yaparsanız benim sıkıntımı anlarsınız.

İnanın artık bu kadar basit olmamalı - şeref almak ve bu konuda sizlerden kalıcı ve kesin çözümler üretmenin zamanı geldi diye düşünmekteyim.

Nasıl ki oyun açığı yani bug oluştuğunda hemen gideriyorsunuz bu konuyuda kesin bir çözüm bulmalısınız.

- Özellikle eksi şeref aldığında düşman şirket gemilerinede düşük lazer vuruşları vuruyoruz bu haksızlığı değiştirmeniz gerekli.Kendi şirkemizde değişiklik olmasına gerek yok.

- Eksi şeref görevi alındığında o görevi yapanlar geçicide olsa bir koruma altına alınmalı ve görev bitince bu koruma kalkmalı.Çünkü görevi yapmak inanın başlı başına dert sürekli birilerinin taciz ateşine ya da patlamasına maruz kalıyoruz.
    - Eksi şeref görevinde mesela 200k kaldığında dikkatimi çekti yaratıkların verdiği şereflerde iyice azalmakta yani eksi 5 milyon iken verilen şerefle çok azaldığında verilen şeref puanları farklı, bana göre bunuda el atmanız lazım.

Sonuç olarak bu oyunda emeğiyle şeref puanı kazanmışlar zor durumda kalmakta, bu sorunu bir update ve fikir havuzunda fikir olarak belirtmeme gerek yok, burada ana sorun eksi şeref konusunda artık sizin yeni bir düzenleme yapmanız gerektiği.Bunu inanın tüm oyuncular isteyecektir, doğal olarak sizlerde...

Not: konuyu kapatmazsanız forum admin ve diğer oyuncuların fikirlerininda alınması gerektiği kanısındayım.
    İyi çalışmalar,

SUDRAP2 adlıı kullanıcının konusudur buna katıldığım için açıyorum.

2. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.