Eksi Şeref Kazanma Reseti

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _Zeronix_ tarafından 5 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. _Zeronix_

_Zeronix_ Guest

-400.000 şerefe kadar geldi durum,ne zaman resetlenir bilen var mı? Yanlışlıkla pete tıklıyorum bilgisayarım kötü olduğu için cubilerde

2. Bildiğim kadarıyla 24 saatte bir, bir kademe azalıyor. Örnekle anlatıcak olursam diyelim ki -400k şeref cezan var ise ertesi gün, herhangi bir ceza almadığını varsayarsak, -200k ya düşer. Bir gün daha ceza almadan geçirisen -100k ya düşer ve bu böyle sıfırlanasıya kadar devam eder diye biliyorum. Tavsiyem olabildiğince dikkat et cubiyi işaretlediğine emin olmadan ateş etme.

3. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Arkadaşımızında söylemiş olduğu gibi kademe kademe olarak azalıyor fakat şöyle bir şey var bu batağa düştüyseniz bir kere çıkması çok zor kendimden biliyorum. :) Fazlasıyla sabıra ihtiyacınız olacak.

İyi forumlar.

4. _Zeronix_

_Zeronix_ Guest

O zaman katlayici cekip kutu toplama zamani, baba kacar. Tesekkurler cevap icin

5. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Başka bir sorunuz yok ise konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

6. _Zeronix_

_Zeronix_ Guest

Bekledigin hata bebegim, kapat gitsin

7. JαbbαŔ

JαbbαŔ User

Oyyy yerim seni kaç aylıksın bakıyım sen :)

Saldırı-Hattı bunu beğendi.
  8. Krios

Krios Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.