Eksi şeref ne kadar süre sonra sıfırlanıyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Chronzon tarafından 21 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Chronzon

Chronzon User

Dost gemilerini kesmeyi bıraktıktan sonra kaç gün geçinçe sıfırlanıyor? Kasıtlı kesmediğim dost gemilerinin petlerinden dolayı toplamda 250bin rütbe puanım gitti. Bu süre boyunca oyuna girmemeyi düşünüyorum.

Luminous bunu beğendi.
  2. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Kesin bir bilgimiz yok ama oyunculardan gelen geri bildirimler doğrultusunda 24 saat sonra bu durumun sıfırlandığını söylemek mümkün. Geometrik artan - şeref 24 saatte bir geometrik azalıyor, örneğin -512 yediyseniz 24 saat sonra alacağınız - şeref -256 olur.

İyi forumlar dilerim.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Nisan 2020
  3. hedefim

hedefim User

Şuanda sanırım -256 bin şeref puanı yediniz. 24 saat geçtikten sonra bu sayı -128 bin e düşecek sonraki 24 saat sonra -64 bin e . Yani 2x 2x düşmekte . Şöyle diyim sıfırdan başlarsak birini kestim -100 yedim . 2. yi kestim -200 yedim . 2 gün adam kesmeyince sıfırlanıyor bu rakam . 5 kere - yedin 5 gün sonra sıfırlanıyor . Anlatabildim mi bilmiyorum ama umarım anlamışsındır.

4. Chronzon

Chronzon User

en son 6 milyon yedim :( o hesaba göre 17 gün falan ediyor

5. hedefim

hedefim User

Evet 17 gün sonra sıfırlanacak :( . Ama bir gün adam kesmeyip diğer gün keserseniz -3 milyon yersiniz yani bu şekilde gidiyor . Sanırım anlatabildim :)

6. Ben elit ile yanlışlıkla liberatör kesmiştim(bazen gerçekten fark etmek geç oluyor npc yoğunluğundan :D küçük de bir şey) 800k şeref gitmişti o ne ki