eksi şeref ve flashplayer ayarı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KAÇKİŞİARASINDA tarafından 2 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ilk konu eksi şeref ;
    bazı uyanık oyuncular klansız ateş edip kaçıp sonra geri gelip sıkmayıp eksi yediriyor birkaç zaman önce klansız ateş eden gemi haritadan çıkmadıkça yada saldırıya korumalı bölgeye girip çıkmadıkça artı şeref ile kesiyorduk
    bu değişmiş ve bunu fark etmişler önce klansız sıkıp sonra ateşi kesip yada kaçıp geri gelip ateşi kesip kesiliyorlar bilerek hatta klansız önden konfiyi boşaltıyor sonra klanlı iç savaş olan gelip ondan çıkınca o kesiyor ilk sıkan klansızı kesincede biz eksi alıyoruz bu konuyu umarım açık anlatabildim size bunu raporlarsanız sevinirim ...

ikinci konu ;
    malum sv. birleşmelerinden sonra aşırı bir kasma lag sorun var TR sv lerinde , bu sorunlarda bizi daha kolay oynamak için çeşitli ayarları araştırmaya yöneltiyor doğal olarak

Forumlar > Yardım > Oyunla İlgili S.S.S. > Açıklamalar/Sözlük
    S.S.S. En İyi Oyun Performansı İçin Flash Player

konusundaki flasplayer ayarları olan ; #SharedObjects ve macromedia.com daki dosyaları belirtilen gibi sildim pek bir fark oluşmadı .

benim sorum bu ayarların etkisi halen devam ediyor mu ? yani bu dosyaların silinmesi ve oyuna olan etkisi geçerlimi ?
    ve bu dosyaların silinmesindeki sebebi konudakinden daha açık anlatırmısınız ve ne kadar zaman aralığı ile bu tekrarlanmalıdır ?

forumdan olsada link vermek yasak diye link vermedim siz açılan konuyu

2. İlk konunuz istinaden cevap vermek istiyorum sadece...

Böyle bile olsa... Hiç bir oyun kuralını ihlal etmiş olmuyor kimse :) İstediğini yapar :)

3. tek klansız olan için zaten sorun yok bırakıyorum kesebildiği kadar kessin nere kadar kesebilirse şeref puanı ne kadar ise yani şerefe neye yeterse :) ama klanlı ile anlaşıp önce klansız savaşıp geri çekilip klanlıya bırakınca sorun hatta oda sorun değil geri gelince klansız kesince eksi alıyoruz bu sorun suistimal var kuralları uygulamada , oyun içi kuralların açığından faydalanıyorlar ateş edip ateşi kısa bir süre kesince eksi yiyen biz oluyoruz

4. Oyunun bir açığı değil saygı değer oyuncu. Ben A gemisiyim size saldırıda bulundum ve saldıra devam ediyorum... Devam ettiğim sürece beni imha ederseniz eksi puan almazsınız ama ben saldırıyı kestiğim zaman ve bu zamandan sonraki geçen belirli sürede siz beni halen imha edememiş iseniz ya da kaçıp geri geldiysem gibi bir durum olduysa, sonrasında beni imha ettiğiniz zaman elbette eksi puan alırsınız...

Bazen bu gibi durumlara istemeden bizde denk geliyoruz... Mesela ben arkadaşıma sıkıyorum şakasına o sıra arkadaşıma kamu bozup düşman dalıyor kesiyor ve bana eksi puan geliyor... Bunun bir süresi var... Bu süre hassas seviyede... Yeşil ışık, kırmızı ışık yanmıyor dikkatli olmak lazım... Ya da benim gibi rütbeyi önemsemeyip 50 milyondan 5 milyona kadar şerefinizi indirebilirsiniz...

Çok daha mantıklı oluyor havalı, kendini oyuncu sanan, bot yapmaktan zerre kadar ödün vermeyen binbaşı, albay rütbesinde gemiler benim gibi Çavuş rütbesinde gemileri gördüklerinde kesin tam elit değildir düşüncesi ile fevri davranarak saldırıya geçiyor sonra bende gafil avlıyorum :D Taktik...

Hiç bir zaman general rütbesini bedavaya verseler bile kabul etmem...

Ben yılların oyuncusuyum flaxlı vega varken altımda Albay idim :) Daha o zamanda kalın sıkma diye bir şey yok :D

Rütbe ile olsaydı bu işler :D

Size istinaden demiyorum bunları yanlış anlamayın :) Şeref puanı önemsiz gerçekte... Hades dönenlere yazık :) Keklik gibi albay patlatmak çok zevk veriyor...

5. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Bahs etdiğiniz ilk konuda bir değişiklikle ilgili kesin bir bilgim yok, ama yaşanan bu olayı haftalık raporlara ekleyeceğim. Ama unutmayın bu durum oyunun bir parçası ve sizinde bu durumda yapabileceğiniz bazı şeylerde var.

Sunucu birleşimi ile birlikte ne yazık ki suncuların altyapısından\yazılımından kaynaylanan donma ve lag sorunları yaşanmakta. Sizin bireysel olarak yapabilecekleriniz bu duruma etki etmemektedir. Yaşanan sorunu Almanyadaki teknik ekibe iletdik ve en kısa sürede çözülmesini beklemekteyiz.

İyi forumlar.

6. Sayın modum 16 gün sonra etkinlik geliyor büyük ihtimalle o zamandan önce sorunları çözerler diye düşünüyorum sizin fikriniz nedir bu konu hakkında

7. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Bu konuda kesin bir bilgiyim yok. Eğer bilgim ve sizlere paylaşma iznim olsa anında siz cesur pilotlarımıza belirtirdim. Umarım etkinlik başlamadan önce tüm yaşanan sorunlar çözüme kavuşur.

İyi forumlar.

8. Kara.Panter
    herkezin oyun bilgisi algı yeteneği kadar sakın alınma sende bu kelimelerden.bazısı 2008 den beri oynar bişey bilmez bazısı 2-3 yıldır oynar birçok eski oyuncudan çok şey bilir . veya bazısı albay ile general ile oynar sadece rütbe kasmayı bilir oyunda başka bilgiye sahip olmaz ...
    ben diyorum ki birkez daha eğer bir gemi ateş ederse bir gemiye klansız iken portal korumasına girene yada harita değişene kadar ne kadar kaçarsa kaçsın eksi alınmıyordu çok kestim öyle uyanıkları bu değişmiş ve bunu suistimal eden var daha açık anlatamam gerisi algı ve kavrama yeteneğini kalmış herkezin :)

Paradoks. mod flashplayer ayarları ile bir bilgi vermediniz halen geçerlimi konuda ki direktifler belirtilen dosyaları silmek etki ediyormu oyuna yada flashplay oyun depolamasına ? ayrıntılı açıklarsınız bilginiz varsa sevinirim .

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Ekim 2018
  9. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Lütfen ard arda mesaj yazmayınız. Mesajlarınızı birleştirdim.

Belirtilen konuda bahs edilen yöntemler geçerliliğini kayb ederse mutlaka gerekli düzenlemelr konu içersinde yapılır veya konu arşive taşınır.
    Oyunda genel olarak bir donma, lag sorunu olduğundan yaptığınız denemelerde bir fayda göremeyebilirsiniz.

İyi forumlar.

10. tmm tşk ederim konu kilitlenebilir .Paradoks. mod

11. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Konu isteğiniz üzere kilitlenmiştir.

Keyifli Forumlar,iyi oyunlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.