Eksi Şeref

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve haci. tarafından 13 Kasım 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. haci.

haci. User

Oyuna yapılan yeniliklerle bir çok hata ortaya çıktı. Aynı şirketten oyuncu bana sıkıyor ben onu kesince bana eksi yazıyor her zaman değil ama arada oluyor. Bu şekilde 2 günde -12 m şeref yedim. 8 senedir oynuyorum ne şekilde eksi yenildiğini çok iyi biliyorum.

ŞahFD bunu beğendi.
  2. Regulus

Regulus Guest

Merhaba,

Bir oyun hatası olduğunu düşünüyorsanız teknik ekibin durumu detaylı inceleyebilmesi için support ile irtibata geçmenizi rica ediyorum.
    Yine de ilaveten, savaş esnasında EMA atıldıktan sonra ilk saldırıyı yapan taraf eksi yer. Bunun takibi savaş esnasında çok zor olabiliyor. Pet otomatikman ateş edebiliyor, takılı kalabiliyor bu duruma bir kaç kez şahit oldum. Şöyle şahit oldum, aynı şirketteki bana ateş ettiği sırada onun petinin ateş ettiğini görerek kestim ve sonuç olarak eksi yedim. Bunu da sadece sene içerisinde 1 2 kez falan yaşadım. Demem o ki bu gibi durumlarda EMA atıldıktan sonraki süreci iyi takip etmeniz gerekmektedir. Aklınıza takılan başka soru veya sorun varsa lütfen sormaktan çekinmeyiniz.

İyi forumlar.

Minerva bunu beğendi.