Eksi Şeref

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve strom_22 tarafından 23 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. strom_22

strom_22 User

Sevgili Admın ***************** bu nickli şahıs bana ilk vurmasına rağmen eksi şeref bana yazıyor şerefimin geri iade edilmesini arz ederim

NİCK : ******************

ID:6**************

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Temmuz 2014
  2. Merhaba ,

Eğer ilk saldırı yapıldıktan sorna aradan zaman geçiyorsa o zaman bu durum olabilir. Yani karşınızdaki size saldırdığında onu işaretleyip karşılık verip patlatırsanız - şeref puanı olmaz. Ama aradan zaman geçip işte tamir olup kalkan dolmasını filan beklerseniz aradan geçen zamandan dolayı - şeref puanı alırsınız.

İyi forumlar.

3. strom_22

strom_22 User

Admin adam geldi bana vurdu bende ona vurdum ondan once hiç vurmamamıstım zaten ama - şeref bana yazdı nedense gereğeni yapınız

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Size ilk olarak roket veya bir iki kez sıkıp bıraktıysa sizde keserseniz sistem algılamaz o yüzden karşıdaki size seri bir saldırı yapmadan saldırmayınız.

İyi forumlar

5. Bazen öle bir durum oluyor Oyun hatası Sistem bazen algılamıyor Oyuncu ilk sıktığı halde eksi almıyor

6. strom_22

strom_22 User

pasif saldırı yapmadı sayın admin geldi bana vurdu onun yuzunde - 3m eksi yedim

7. Bizim arkadaş dün bu yüzden 12 milyon eksi şeref yedi

8. strom_22

strom_22 User

ben o sorun yuzunden 25m şerefim 8m ye duştu sen duşun

9. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

Support ile iletişime geçin hesabınızı incelesinler eğer oyundan kaynaklı bir sorun ise gereken yapılır

iyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.