Eksi TP nasıl yiyebiilrim?

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by capkinmc, Feb 13, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. capkinmc

capkinmc User

Merhaba ben 16 lwl 305 milyon tp li bir oyuncuyum . 17 olmama 20 milyon tp kalmış ve ben 17 olmak istemiyorum . Tp nasıl düşürebilirim veya nasıl bir ban yersem şeref ve tp yarı yarıya gider. Veya supporta yazarsam bunu düşürürler mi ?

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Eksi TP kazanamazsınız. İlaveten Experiment Zone 2 (X-5 haritasından ulaşabilirsiniz) haritası da, PVP savaşına kapalıdır. Dilerseniz burada etkinliği deneyimleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. capkinmc

capkinmc User

evet modum bu bilgiye sahibim lakin oradaki oyuncuların hepsi full . adamın x4 ile vurduğu 90 bin iken ben 35 bin vuruyorum ve onların içinde nasıl kasılacağımı bilemiyorum . bu yüzden tp mi düşürüp x1 den girerek etkinlikten yararlanmayı düşündüm . herhangi bir ban yersem tp ve şerefim yarı yarıya düşürülebilinirmiş. bunu nasıl yapacağımı bilemiyorum.

4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Ban yerseniz hesabınız 2 hafta süre ile kapal kalır. Ve bu sürede etkinlik biter.

İyi forumlar.

5. capkinmc

capkinmc User

Peki etkinlikten nasıl faydalanacağız . 17 lwl bir oyuncunun fullenmiş olmasına nasıl ihtimal vermiş olabilir kosoca bigpoint. Bu etkinlikleri hazırlayan tasarlayan arkadaşlar bu kadar bilinçsiz olduğu için sanırım oyun şuan dibe doğru ilerliyor. Yani nasıl bir mantık bu biz kasılamazsak oynamanın amacı ne ? Haksız isem buyrun söyleyin modum .

6. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Küçük bir detayı dikakte almıyorsunuz:
    Düşük riskli ve orta riskli NPC'lerden çıkan ödüller farklı. Siz orta riskli haritada kasıldığınızda Opitite madenide kazanırsınız. Bence bu hususu dikakte alınız. Her türlü bu haritada kasılmanız sizin için daha karlı oalcaktır.

İyi forumlar.

7. capkinmc

capkinmc User

o konuda haklısınız modum. ben 1 defa gittim x5 haritasına girdim x4 rsb uber roket allah ne verdiyse vurdum ve bana gelen sadece 5 tarnom madeni ve 50 ilerleme puanı . Bu şekilde kasılmaya çalışsam günde full aralıksız kasarsam 325 tarnom madeni elde edeceğim bunu da 14 ile çarparsak 4550 tarnom . 14 gün sadece 2 adet lf4 için kasılmış olacağım. buna ne demeli

8. ]BAYCAN[

]BAYCAN[ User

şirket değiştirirsen şeref paunın yarıya düşer.

9. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Etkinliğin ilk günü olduğu için şu anda böyle bir yoğunluk mevcut. Bir kaç gün içersinde bu yoğunluk azalacak ve daha iyi ödüller kazanacaksınız.

İyi forumlar.

10. capkinmc

capkinmc User

Peki o halde etkinlik süresince kasılacağım dediğiniz gibi. x1 de kasılıpta alabileceğim ödülleri etkinlik sonun da elde etmemiş olursam bana hediye edecek misiniz? Gösterin moderatörlüğünüzü . Bir haksızık olduğunun zaten farkındasınız bunun teseli olması için benim gibi iyi bir oyuncuya bence yardımcı olabilirsiniz.

Melik•Bey likes this.
  11. Etkinlik çok umut vermesine rağmen kesinlikle baştan savma yapılmış bir düzeltmeye gidilmezse hayır vereceği yok.

12. capkinmc

capkinmc User

Etkinlik aslında iyi sadece bazı hatalar yapılmış onlar düzeltilmeli hemen .

Melik•Bey likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.