Eksi uri bakiyesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Shadow.sword tarafından 21 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce?

1. Evet

oy sayısı 3
    21,4%
  2. Hayır

oy sayısı 9
    64,3%
  3. Geliştir

oy sayısı 3
    21,4%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Belli bir sınıra kadar uridium eksi bakiyeye inebilsin... Yeni oyuncular için kasılmaya çok yardımcı olur... Sonra da aldığımız uriler eksi bakiyeyi sıfırlayacaktır...

Bu sınır 25000 olması iyi olur...

Lütfen kullanan arkadaşlar sebebinide yazabilir mi

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Ocak 2018
  2. Böyle birşey olması mümkün değil. eksi bakiye demek çok şeyin düzenini bozar. O yüzden hayır diyorum ve uğurluyorum :)

3. Belli bir seviyeye kadar olsa yeni oyunculara teşvik olur... Zaten 25K dan aşağısına inmeyecek

4. uzayl80

uzayl80 User

yani diyonki site bana uri kredi versin ben uri yapınca düşsün hesaptan peki peki geri ödeme yapılmazsa hesapmı kapanacak sorun orda ?? cezası nasıl olcak ??
    25 bin uri birşey değil cabuk kasılabilir oyun süren coksa günde 5 bin kassan 6 günde 30 bin kasarsın zaten

5. Zaten bu oyun sıfırdan başlayanlar için ideal değil. bugün 290 k yedim ki gemim full olmasına rağmen. Gelen geçen tek atıyor birbirine :)

6. Kebirifai

Kebirifai User

Kardeş son günlerde gördüğüm en mantıklı yorumu yazmışsın .
    Millet almış başını gitmiş yeniden gemi nasıl fullenecek aklım almıyor.

Nerede kasılacaksın ?
    Şu anda tek dişe dokunur uri veren low'daki falkon gerisi hikaye.

Shadow.sword bunu beğendi.
  7. Bizim amacımız da zaten yeni oyuncuların katılması... Oyunculara destek olucak güncellemeler yapılmalı...
    Kapı ve low harici uri kasmak zor... Faiz mantığı olabilir... Haftada borcun %5 artsın... Haftalık borcunun %10 u kasamazsa bu %5 lik miktar %10 A çıkar... Bu sayede borç yapanlar geri ödemek zorunda kalır yoksa uri ile satılan hiçbir şey yapamaz... Ki şu an ki oyun sisteminde uridiumun yoksa hiç bir şey yapamazsın...

8. anakin5555

anakin5555 User

bence olmamalı kusura bakma çünkü suistimal ediyorlar herşeyi bunu neden etmesinler

9. Oyun merkezinin hatası önceki gibi haritalarda adminler chatte cmler ve bot taraması yapılsa, laglar düzeltilse yapılır...

Merkez bu gibi sorunlarla ilgilwnmedikçe oyun bu hale geldi... Oyuncular arasında çok fark var... Yeni oyuncular gelmiyor...

10. Gerekli tüm taramalar yapılıyor. Chat konusunda gerekli hassasiyet gösteriliyor :)

11. Aria

Aria User

Bunun yerine görevlerin ödülü olan urileri "80" uri yerine 1.400 uri gibi, caiz miktar çekseler, daha iyi...

Hammadde görevleri yapayım dedim, 80 uri veriyor. :D Ha dedim bunu yapacağıma, 1 kristallon keserim 4 katını alırım :) Mantıken görevler sorunlu... az ve çok az urili... 20 seviye üstü görevde 250 bin uri 150 bin uri veriyor. Mantıksız, adam uri kullanmaz o seviyede biri, full elitttir. Agre 50 lf4 full apis zeus full mermi parası veriyor gibi.. :D Düşük seviyelere uri veren görev sayısı artmalı..:^^

*LİON*[TET] bunu beğendi.
  12. uzayl80

uzayl80 User

oyuncular arası level koruması olması lazım 25 levelli levelli biri 10 levelli birini kesiyor mantık dışı bu bence adaletsizlik adam full elit hicbirşeye ihtiyacı yok can sıkntısına kesiyor neymiş seref+ rütbe kasmak icin hadi ordan bee 2 sinide kapı yaparak güzel kasarsın adam keserek zor

13. Daha önce böyle bi konu açmıştım çok ilgi görmedi bi tane daha açıcam şimdi

14. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Konunuz yeterli ilgi ve desteği görmemiş olduğundan kilitlenerek arşive taşınmıştır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.